Lifestyle

Deze sterrenbeelden kunnen écht geen geheimen bewaren

Roos-Sanne

Het ene sterrenbeeld is beter in iets dan het andere sterrenbeeld. Zo zijn sommige sterrenbeelden misschien niet zo goed in liegen, en kunnen andere sterrenbeelden gewoon echt geen geheimen bewaren. Deze sterrenbeelden zijn daar het slechtst in!

Deze sterrenbeelden zijn het slechtst in geheimen bewaren

Als jij dus ooit een juicy verhaal hebt, kun je het beter niet aan deze sterrenbeelden vertellen ;).

 

Maagd

Eigenlijk weet je het van de Maagd niet zo goed. Ze zijn heel onvoorspelbaar, dus het is lastig in te schatten of ze je geheim kunnen bewaren. Ondanks dat ze het beste met je voor hebben, kunnen ze ook een beetje egoïstisch zijn. Als het dus voor hen beter is om het wél door te vertellen, zullen ze dat waarschijnlijk doen.

 

Lees ook: dit zijn de grootste afknappers volgens jouw sterrenbeeld

 

Tweelingen

Tweelingen zijn dus écht megaslecht in het bewaren van jouw geheimen. Ze houden nou eenmaal van praten, discussiëren en mensen aan het lachen maken. Soms kunnen ze dus, om het gesprek op gang te houden of om met een nieuw grapje te komen, jouw geheimen tóch doorvertellen. Die Tweelingen in jouw vriendengroep is misschien dus tóch niet zo betrouwbaar als je dacht…

 

Boogschutter

Dat de Boogschutter in dit lijstje staat, verbaast je misschien. De Boogschutter staat namelijk bekend om zijn eerlijkheid en oprechtheid. Dit zijn ze ook zeker, dus als jij ze een serieus geheim of probleem vertelt, hoef je echt niet bang te zijn dat ze het doorvertellen. Maar stiekem houden ze toch wel heel erg veel van drama. Daarbij helpt het niet dat zij van die spontane ingevingen hebben. Dus als jij een juicy verhaal aan ze vertelt, is de kans vrij groot dat ze het tóch doorvertellen. Oeps!

Bron: Ze.nl