Lifestyle

Deze 10 dingen herken jij sowieso als je een pechvogel bent

Kun je je de laatste dag nog herinneren dat alles lekker smooth verliep? Als jij een pechvogel bent waarschijnlijk niet. Op een of andere manier werk jij jezelf altijd in de nesten. Of dit nou grote of kleine problemen zijn, het lijkt altijd alleen jou te overkomen. 

Situaties die elke pechvogel herkent

Trigger warning: de volgende situaties kunnen je pijnlijk bekend voorkomen…

1. In het verkeer

Jij wordt echt aangetrokken tot problemen in het verkeer. Dan zit je net een uur lang in de file in een bus, kom je erachter dat je in de verkeerde bus zit. Typisch iets voor jou!

2. Je vervoersmiddelen

Je fiets is al-tijd kapot. Dan doet je licht het weer niet, de volgende dag is je band lek en weer een andere keer zit je zadel opeens helemaal los. Hetzelfde geldt trouwens ook voor je scooter. Jij doet er niets raars mee, maar op een of andere manier werken die dingen nooit als jij ze aanraakt.

3. Jij wint nooit iets

Jij weet nu al 100% zeker dat je nooit, maar dan ook nooit de loterij zult winnen. De kans is al nihil, maar voor jou is ‘ie zeker 0,0%. Zelfs met een kraslot win je niets. Toch blijf jij stug volhouden. Je zal net zien dat als jij opgeeft, Gaston of Winston bij je buren voor de deur staat. Dat gaat jou niet gebeuren!

4. Je zit nooit in een groene golf

Waarom springen alle stoplichten altijd nét op rood als jij aan komt rijden? Dan sta je net bijna stil en ja hoor, ze springen weer op groen. Dit lijkt echt alleen jou te overkomen, toch?!

5. Je morst altijd

Een baantje in de horeca? Eens en nooit meer! Jij weet nog wel dat moment dat jij een cola over iemad heen liet vallen, of zal ik dat verhaal van die rode wijn en die dame in die witte jurk nog eens vertellen?

6. Je mist altijd net de aanbiedingen

Jij hebt net een tas vol kleding gekocht, en een week later komt het in de aanbieding. Net op de dag dat jij alle kaartjes eraf had geknipt. Balen!

7. Je fiets is al meer dan eens gestolen

Hoe vaak is jouw fiets nu gestolen, een stuk of tien keer? Zelfs al staat jouw fiets altijd naast die van je vriendinnen in de stad, het is altijd die van jou die aan het eind van de avond weg blijkt te zijn. Is jouw lievelingsgetal 13?

8. Vertraging is bij jou meer regel dan uitzondering

Je hebt altijd vertraging in het verkeer. Ook de treinen rijden niet als jij met het ov moet, het stoplicht staat al een uur op rood of jouw fietsband knapt. Het zit jou ook nooit mee, hè?

9. Je verliest altijd met spelletjes

Mens erger je niet! Nou, jij hebt wel een goeie reden om je te ergeren. Jij wint nooit en wordt om de haverklap van het speelbord af gegooid. Whyyyyyy?

10. Je staat altijd in de verkeerde kassarij

Op een of andere manier lukt het jou altijd om in de kassarij te gaan staan waar iets misgaat als jij nét al je boodschappen op de band hebt gelegd. Ben jij in een winkel met een zelfscankassa? Dan verkies jij die altijd boven de normale kassa. Jij hebt net al je boodschappen gescand en in de tas gedaan, en daar komt een medewerker die jou heeft uitgekozen om te kijken of jij alles hebt gescand. Maar natuurlijk… jij haalt alles wel weer uit je tas…

 

Bron: Grazia