Films & Series

Dit is dé nieuwe true crime docuserie op Netflix die je wilt zien

Als jij docu’s zoals Inventing Anna en The Tinder Swindler leuk vond, dan is Bad Vegan de nieuwe true crime docu die jij wilt zien! Deze documentaire laat het verhaal van Sarma Melngailis zien, de welbekende ”Vegan Queen”.

Bad Vegan is dé nieuwe true crime docu die jij wil zien

Bad Vegan is een nieuwe Netflix-docu, en hij gaat over Sarma Melngailis. Het is weer een nieuwe true crime miniserie vol met fame, leugens en bedrog!

 

Bad Vegan

De nieuwe docu serie Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugivites. gaat over de veganistische restauranteigenaresse Sarma Melngailis. Door haar vegan restaurants, Pure Food and Wine en One Lucky Duck, werd ze ook wel de Queen of Vegan Cuisine genoemd. Allerlei celebs kwamen regelmatig bij haar restaurants eten. Haar leven was helemaal perfect en de vegan food-wereld lag aan haar voeten. Maar helaas, dit alles veranderde toen ze trouwde met Anthony Strangis. Over Anthony gingen allemaal vreemde verhalen rond. Hij zou Sarma en haar hond het eeuwige leven beloven, als ze ”bepaalde testen” konden doorstaan. 

 

Na een tijdje begon het stiekeme gedrag: Sarma begon met geld uit de restaurants wegsluizen naar Anthony. Op een gegeven moment werden die bedragen zó hoog dat ze haar werknemers niet meer betaalde, die daarom ontslag namen. Nadat het echtpaar miljoenen van hun eigen bedrijf hadden gestolen sloegen ze op de vlucht. Uiteindelijk werden ze opgepakt omdat ze een pizza bij Domino’s bestelden: en hij was niet eens vegan.

 

De nieuwe documentaire is sinds 16 maart te zien op Netflix. Als jij een fan bent van true crime docu’s, is deze nieuwe miniserie een échte aanrader!

Bron: Ze.nl

Must reads 👀