Celebs

Instagram vs. reality: Holly Mae Brood deelt pikante foto én een heel ander kiekje

Redactie

De knappe actrice Holly Mae Brood kennen we natuurlijk van haar rol in GTST en als presentatrice van Love Island. Ze windt al haar volgers om haar vinger door zo nu en dan een pikant kiekje te plaatsen op Instagram. Nu laat ze weten dat haar realiteit – op het moment van het plaatsen van de foto – er wel een tikkie anders uit ziet, namelijk gewoon lekker met een wijntje op het terras!

Lees ook: Zo gaat het nu met Dusty van Ex On The Beach

Spicy foto

Holly schrijft als caption het volgende onder haar post: “Me posting a very sexy foto of myself. Joe. Hoe gaan jullie? 💜”. We zien de actrice prachtig poseren in een bh en een leren broek. What a babe! Als we de foto naar links swipen zien we een heuse Instagram versus reality, want de beauty zit op dat moment gewoon lekker in een hoodie op het terras!

View post on Instagram
 

Commentaar onder de foto

De reacties zijn (hoe kan het ook anders) zeer lovend. Uiteraard gaat Holly niet in bralette de dag door, maar haar volgers kunnen beide foto’s zeker waarderen. “Hoe je ook bent, jij bent geweldig”,”Jij bent prachtig”,”Mooie vrouw”, zo klinkt het is de comments.

Lees ook: Wordt morgen (eindelijk) de eerste zoen uitgedeeld in De Bachelor?

Social media is vermoeiend

Holly post af en toe een foto van zichzelf, maar in een interview met Grazia geeft ze aan dat ze social media soms best vermoeiend vindt. “Dan denk ik: laat me alsjeblieft met rust, ik hoef niet elke dag te weten welk broodje jij eet en naast welke palmboom je nu weer ligt”, aldus Holly Mae Brood.

Bron: GraziaBeeld: Instagram