Films & Series

Deze 5 films met Leonardo DiCaprio wil je zien

Leonardo DiCaprio is één van onze favoriete acteurs. Vooral omdat hij zo’n ongelooflijk knappe acteur is 😉. Naast zijn looks is hij natuurlijk ook gewoon een steengoede speler. Deze 5 films met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol wil jij kijken!

5 films met Leonardo DiCaprio die jij wilt zien

Van Titanic tot The Wolf Of Wall Street, je moet ze allemaal gezien hebben!

1. Romeo + Juliet (1996)

Het verhaal van Romeo en Julia ken je vast wel. In 1996 speelde Leonardo DiCaprio de rol van Romeo in de tiende (!) verfilming van het liefdesverhaal. In de moderne versie van het verhaal komen Romeo en Julia (Claire Danes) uit twee verschillende families die actief zijn in de zakenwereld. De families zijn elkaars grootste rivalen, dus een romance tussen Romeo en Julia was absoluut verboden. Toch worden ze verliefd op elkaar. 

Watch on YouTube

 

2. Titanic (1997)

Deze viel wel te verwachten, toch? Dit is gewoon zo’n klassieker die iedereen gezien moet hebben. Titanic gaat natuurlijk over het ”onzinkbare” schip, de Titanic. Jack (Leonardo DiCaprio) en Rose (Kate Winslet) ontmoetten elkaar op het schip en worden verliefd op elkaar. Je ziet de band tussen de twee opbouwen, tot het schip ineens een ijsberg raakt. Hoe die afloopt gaan we natuurlijk niet spoileren, maar je móét ‘m echt zien!

Watch on YouTube

 

Lees ook: deze films met Lupin-acteur Omar Sy móét je gezien hebben

3. The Departed (2006)

In deze spannende misdaadthriller speelt Leonardo Billy Costigan, een undercoveragent die de taak heeft om Costello (Jack Nicholson) op te pakken. Maar Costello heeft een infiltrant rondlopen bij het politiekorps. Billy en Costello zitten dus achter elkaar aan te jagen. Het is een enorm spannende film die je echt gezien moet hebben!

Watch on YouTube

 

4. Inception (2010)

In deze film speelt Leonardo de rol van Dom Cobb, een ”dief” (bedrijfsspion) die samen met zijn team achter geheimen komt door in de dromen van mensen te komen. Aan het einde van zijn carrière doet hij nog één laatste, moeilijke klus: deze keer moet hij ideeën in de gedachten van iemand zien te plaatsen. Het is een superspannende film die je zeker gezien moet hebben!

Watch on YouTube

 

5. The Wolf Of Wallstreet (2013)

Om te beginnen: deze film is gebaseerd op ware gebeurtenissen! De film gaat over Jordan Belfort, een oplichter die enorm veel geld verdiende aan zijn praktijken. Zijn doel was om succesvol te worden op Wall Street als beursmakelaar, maar zodra dat niet lukt moet hij het op een andere manier doen. Het is één van de beste misdaadfilms ooit!

Watch on YouTube

Must reads 👀