News

Temptation’s Delphine en haar vriend zijn nu alweer uit elkaar

Op 28 april gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave eindelijk van start and we can’t wait! In het vorige seizoen heeft deelneemster Delphine flink wat stof doen opwaaien. De Belgische was al 10 jaar samen met haar Bert, maar er werden veel pijnlijke details duidelijk gedurende het verblijf in de villa’s. Dat de relatie tussen haar en Bert is gestrand zagen we dan ook allemaal wel van mijlenver aankomen. Na dit avontuur heeft ze toch de liefde gevonden bij Thomas. Dit was overigens van korte duur, want het is namelijk na een paar weken alweer uit tussen de twee. Dit heeft Delphine laten weten op Instagram.

Lees ook: Deze deelnemers van Temptation Island: Love Or Leave zijn nog samen

Nieuwe lover na Tempa voor Delphine

In het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave zorgden Delphine en Bert voor behoorlijk veel drama op het eiland. Ze zijn uiteindelijk ook niet als vrienden uit elkaar gegaan. De twee maakten constant ruzie en wezen altijd met de vinger naar elkaar. Toch heeft Delphine deze vervelende periode achter zich weten te laten. Ze heeft op Valentijnsdag bekend gemaakt dat ze een realtie heeft met Thomas!

Helaas voor Delphine duurde deze relatie niet lang. Delphine laat namelijk via Instagram weten dat ze weer officieel single is. Over hoe, wat en waarom laat ze op dit moment nog niets los.

Lees ook: No way: zijn dit de nieuwe koppels die meedoen aan Temptation Island?

Spijt van haar deelname aan Temptation Island

Ook verteld ze in de Instagram Q&A dat ze best wel veel spijt heeft van haar deelname aan Temptation Island. “Och ja spijt… Mijn leven na Temptation is al heel moeilijk geweest. Ik heb er veel geleerd, maar ook veel door meegemaakt”, aldus Delphine. Eerder heeft ze ook laten weten dat ze geen contact meer heeft met haar ex Bert. Hij wilt niets meer met haar bespreken, terwijl zij overal voor open staat.

Bron: Grazia

Must reads 👀