Lifestyle

5 knappe acteurs van Nederlandse bodem

Roos-Sanne

We hebben allemaal een crush op grote, onbereikbare acteurs zoals Ryan Reynolds, Brad Pitt, Jake Gyllenhaal of Robert Downey Jr. Maar omdat ze internationaal zijn, is de kans dat zij ook ooit verliefd worden op ons niet zo groot. Gelukkig hebben we ook een hele hoop knappe Nederlandse acteurs om op te crushen!

Deze 5 acteurs zijn superknap én van Nederlandse bodem!

Wat is er nou leuker dan even he-le-maal wegzwijmelen bij superknappe acteurs? 

 

1. Michiel Huisman

Hij kan niet alleen acteren, maar ook nog eens zingen! En niet alleen wij hier in Nederland vinden het een knappe man, in het buitenland kennen ze hem ook. Hij zit namelijk in allerlei Amerikaanse hit-films! Denk aan The Age Of Adeline, Game Of Thrones of The Invitation! Hij is dus enorm bekend. De 40-jarige acteur ziet er zéker niet uit als 40, en hij is me-ga knap!

View post on Instagram
 

2. Jim Bakkum

Deze hottie ken je wellicht al van Idols, Onze Jongens, Zwaar Verliefd of één van zijn andere grote hits. Hij is dan ook een vrij bekende acteur! En ook nog eens méga knap. Oordeel zelf maar!

View post on Instagram
 

3. Jan Kooijman

Deze handsome man lijkt elk jaar alleen maar knapper te worden! Je kent hem misschien van zijn rol in Verliefd Op Ibiza, Verliefd Op Cuba of Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Of misschien wel van één van de programma’s die de knappe man heeft gepresenteerd. Hij doet enorm veel in de mediawereld, en dat vinden wij maar al te leuk om naar te kijken!

View post on Instagram
 

4. Benja Bruijning

Deze 38-jarige knapperd ken je waarschijnlijk van zijn rol in Alles Is Familie of Pak Van Mijn Hart. Maar hij zit in nog veel meer! Wist je dat hij ook een rolletje heeft gespeeld in Frozen 2? Hij doet veel uitgebreide dingen, dus!

View post on Instagram
 

5. Barry Atsma

Geloof je ons als we je zeggen dat Barry al bijna de 50 aantikt? Nee, zouden wij ook niet doen. Deze knappe man kun je kennen van Komt Een Vrouw Bij De Dokter, Bankier van het Verzet en Loft. Zijn acteerkunsten zijn – net als zijn looks – geweldig!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram