Fashion

Trendalert! Deze 4 zonnebrillen wil jij dragen dit voorjaar

De zomer is natuurlijk hét seizoen waar onze mooiste zonnebrillen weer uit de kast komen. Maar ben je inmiddels niet een beetje klaar met de ene zonnebril die je al meerdere zomers op rij draagt? Dat is wel begrijpelijk, want net als met jurkjes, schoenen en alle andere kledingstukken zijn er ook een paar zonnebrillen-trends helemaal hot dit jaar!

Wauw: deze 4 zonnebrillen wil jij halen deze zomer!

Bang dat ze je niet staan? Don’t worry, met deze zonnebrillen kun je niet snel foutgaan!

1. Lichtroze

De meeste montuurtjes die we vaak dragen zijn bruin of zwart, maar dit jaar brengen we daar verandering in. Het lichtroze montuurtje komt namelijk he-le-maal in! Het is zo’n typisch kleurtje die iedereen goed staat, en waar je huid helemaal tanned door lijkt! A must, dus.

Klik hier om deze cute zonnebril te scoren!

2. Kettinkje

Wie zegt dat een ketting alleen voor om je nek bedoeld is? Je kan een ketting ook superleuk aan je zonnebril maken! Het geeft je look nét die ene touch die je soms mist. Je kan ‘m in het zilver, goud of roségoud kopen; voor iedereen is er wel wat! Deze wíl je hebben om je look af te maken deze zomer.

Koop hier deze ketting voor aan je zonnebril

3. Cat eye

Maak jij met make-up de mooiste, scherpste cat eyes? Dan zul jij ook he-le-maal fan zijn van de cat eye zonnebril! Het geeft je gezicht een lift, en staat super classy! Deze wíl je halen ;).

Scoor hier jouw cat eye zonnebril!

4. Geometrisch

De geometrische zonnebril in de vorm van een achthoek is helemaal hot deze zomer! Hij klinkt misschien een beetje gek, maar de hoeken zijn heel bot waardoor je niet létterlijk een achthoek op je gezicht hebt. Het is heel minimalistisch, maar supermooi en helemaal in!

Klik hier om deze beauty te kopen

Bron: MellerBeeld: Instagram

Must reads 👀