Films & Series

Deze 8 feitjes over Mean Girls wist jij nog niet

Roos-Sanne

Mean Girls móét iedereens favoriete film wel zo’n beetje zijn, toch? De film heeft ons veel iconische referenties, gezellige meidenavonden en zelfs een paar levenslessen opgeleverd! Wij zijn dus ook enorme fans van de chickflick. Maar hoe vaak we hem ook kijken, er zijn nog zóveel dingen die niemand weet over de film! Dit zijn 8 weetjes over Mean Girls die jij nog niet wist ;).

8 onbekende weetjes over Mean Girls

Wij wisten deze dingen in ieder geval nog niet! En grote kans dat jij ze ook nog niet wist.

1. Tina Fey was zélf een mean girl

Tina Fey, oftewel Ms. Norbury, speelde de onschuldige, lieve wiskundedocente. Hoewel ze in de film allesbehalve een mean girl was, was ze dit in het echt wel! In een interview vertelde ze namelijk dat zijzelf ook een gemeen, bitter meisje was dat zich toxic kon gedragen. Wie had die zien aankomen?!

2. Damian zong alleen voor zijn moeder

Weet je nog het stukje waar Damian op het podium voor een groot publiek aan het zingen was? Nou, zo groot was dat publiek tijdens de opnames niet. De enige die erbij zat was namelijk zijn moeder! Betekent dat dat het ook zijn moeder was die de schoen naar hem gooide?

3. Eén Plastic schreef niet in het Burn Book

In de hele film was er één Plastic die niet in het iconische Burn Book heeft geschreven, namelijk Karen Smith! Dit is ook om een reden zo: eigenlijk is Karen namelijk gewoon superlief. Ze kon eigenlijk met iedereen wel goed overweg, en zou dus niks slechts schrijven over de mensen die ze mag.

4. Er werd een pruik gedragen

Eén van de Plastics droeg een pruik. Rachel McAdams (Regina George) heeft van nature donkerblond/lichtbruin haar! Zij wilde haar haar niet bleken voor de film, dus moest ze een pruik dragen. Zou die verzekerd zijn voor $10.000?

5. ”A big, yellow school bus”

Weet je nog dat Regina rond het einde van de film geraakt werd door een schoolbus? Ondanks dat die nogal uit het niets kwam, waren er al twee hints waardoor je kon voorspellen dat het ging gebeuren. In het begin wordt Cady zélf bijna geraakt door een bus, en wanneer ze een crush op Aaron Samuels krijgt, omschrijft ze het dat het haar raakte als een ”big, yellow school bus”.

6. Verwijderde scène

Er is dus een scène waarin Damian een major Plastic sabotage uitvoert, maar die is verwijderd. Wij snappen niet waarom, want hij zou perfect in de film passen! 

Watch on YouTube

7. Ook onder de castleden waren groepjes

Nee, het gebeurde niet alleen dat er in de film bepaalde kliekjes gevormd werden. De castleden onderling hadden namelijk ook groepjes! Zo gingen Jonathan Bennett (Aaron), Lizzy Caplan (Janis) en Daniel Franzese (Damian) veel met elkaar om. Ook Lacey Chabert (Gretchen) en Amanda Seyfried (Karen) waren set-besties. En het derde kliekje bestond uit Rachel McAdams (Regina) en Rajiv Surendra (Kevin G)! Nee, Lindsay Lohan zat nergens bij: die moest gewoon naar school.

8. Lindsay had een crush op Jonathan

In de film was Cady natuurlijk hopeloos verliefd op Aaron. Maar de actrice had ook off screen een flink crush op de hunk! Lindsay wilde in het echt ook wel een beschuitje eten met Jonathan Bennett.

Bron: Ze.nl

Must reads 👀