Food

Deze pizza bitterballen móét je proeven

Wij konden ons geluk niet op toen we de nieuwste creatie van Dr. Oetker voorbij zagen komen: pizza bitterballen! Dr. Oetker komt wel vaker met gekke producten op de markt, want eerder hebben ze de chocolade pizza geïntroduceerd. Nu hebben ze dit hemelse recept uitgevonden en wij zijn héél benieuwd!

Lees ook: Holy moly: dit is de meest Hollandse bitterbal ooit

Fans denken dat de pizza bitterballen een 1 april grap zijn

Sinds een dag staan de pizza bitterballen van Dr. Oetker online op de website van Albert Heijn. Fans konden hun geluk niet op want pizza en bitterballen, een betere combinatie bestaat er niet, toch?! The best of both worlds, zeg maar. Toch zijn er ook een aantal mensen die vermoeden dat het hier om een 1 april grap gaat. Maar, een 1 april grap in maart, is dat niet een beetje gek? Daarnaast kun je ze op dit moment gewoon bestellen via de website van Albert Heijn, dus wij denken (lees: hopen) dat ze gewoon te koop zijn.

Voor welke smaak kies jij?

Hier op de redactie zijn we het er unaniem over eens: bitterballen en pizza is dé perfecte combinatie en dan zijn ze ook nog eens zo gul geweest om meteen met maar liefst twee smaken te komen! Kies jij voor margharita of ga je voor de variant met salami?

Lees ook: KFC komt met spicy bitterballen en wij zijn fan

Bron: AH