Fashion

Deze 4 denim trends gaan we zien dit voorjaar

Over een aantal dagen is het officieel lente! Het wordt eindelijk weer wat warmer, Rokjesdag komt er aan én we kunnen ons favoriete denim jack weer aan. Deze laatste is dan ook echt dé modetrend voor dit voorjaar. Hoe combineer je nou het beste jouw favo spijkerjasje en waar staat jouw denim jeans het leukste onder?

Lees ook: Deze trendy jassen wil jij deze lente dragen

Denim looks

Denim is een trend die (hopelijk) nooit uit de mode raakt. Eén van de bekendste denim looks is toch wel die van Britney Spears en Justin Timberlake en fully denim komt weer helemaal terug!

1. Spijkerjasje

Een cool spijkerjack is ideaal voor de warme dagen die er aan zitten te komen, maar dit jaar geven we er een kleine twist aan. Jasjes met de gekste/leukste prints zijn deze lente namelijk helemaal hot! Denk aan een leuke vlinder of bloem op de achterkant, of wat dacht je van glitters en pailletten? Heb je al een denim jack en ben je in een creatieve bui? Pimp hem dan zelf! Op TikTok doen superveel mensen dit door bijvoorbeeld de achterkant van hun jasje te verven. De resultaten zijn stuk voor stuk geweldig!

View post on TikTok

2. Spijkerbroek

The all time favorite. De skinny jeans kunnen trouwens in de kast blijven liggen, want dit voorjaar zien wij steeds meer de flared terugkeren. Met een coole hak eronder steel jij al gauw de show!

3. Tuinpak

Deze moet je sowieso in huis hebben! Een broekpak is echt heel makkelijk om te stijlen, want met een leuk shirtje en sneakers eronder is je look eigenlijk al af. Is het een dagje wat kouder? Met een coltruitje eronder staat ‘ie ook mega leuk.

4. Spijkerrok

Nog zo’n item die nooit uit de mode raakt. Je zult er vast wel een aantal van in je kast hebben liggen, maar heb je de lange variant ook al? Deze is helemaal hot deze lente, met een leuke top erop. Vraag je moeder maar eens of ze deze nog in haar kast heeft liggen, want deze is helemaal terug van weggeweest!

Lees ook: Yes: deze trends uit de 00’s komen allemaal weer terug

Bron: Fashionchick