Love

Deze 5 dingen doen gelukkige stellen tijdens hun avondroutine

Een gezonde, serieuze relatie is aan bepaalde dingen te herkennen. Zo zijn er dus ook dingen die mensen in een gelukkige relatie ‘s avonds standaard doen. Deze 5 dingen horen bij de avondroutine van een gelukkig koppel!

5 dingen die alle gelukkige koppels doen in hun avondroutine

Als jullie deze dingen níét doen, is er echt geen reden voor paniek. Jullie voelen zelf het beste aan of jullie gelukkig zijn! Deze 5 dingen zijn namelijk écht niet verplicht voor een gelukkige relatie ;).

 

1. Kus bij thuiskomst

Komt je partner eindelijk thuis na een lange werkdag? Dan krijg je altijd een kus zodra hij/zij binnenkomt! Een gelukkige relatie zit ‘m in de kleine dingetjes.

2. Luisteren en lachen

In een relatie is het natuurlijk belangrijk dat je altijd je ei kwijt kan bij je partner. Daarom is het heel belangrijk dat jullie je gehoord voelen. Maar het is psychologisch bewezen dat de kleine geluksmomentjes met elkaar delen minstens net zo belangrijk is als de slechte kanten van het leven met elkaar delen! Jullie luisteren dus elke dag weer naar elkaars leuke- en minder leuke verhalen.

3. Samen naar bed gaan

Nee, niet per se in die zin! Het kan zijn dat jullie dagelijkse routines totaal verschillend zijn: misschien moet de één wel mega vroeg opstaan, terwijl de ander juist lekker uit kan slapen. Toch proberen jullie elke avond samen naar bed te gaan, want in je eentje in slaap vallen is ook zo saai!

4. Knuffelen voor het slapen

Naast dat jullie samen naar bed willen gaan, vinden jullie het ook superfijn om nog even te knuffelen voor het slapen. Sommige stellen zullen ook knuffelend in slaap vallen, maar niet iedereen vindt dit prettig. Toch is dat intieme momentje voor het slapen altijd fijn.

5. Kletsen

Zodra jullie dan eindelijk uitgeknuffeld zijn en jullie het licht al hebben uitgedaan beginnen jullie tóch nog eventjes te kletsen. Niet altijd even handig als de ander heel moe is, maar wel heel gezellig! Soms ontstaan de beste gesprekken ook op deze momenten.

Bron: Vriendin