Lifestyle

7 mannen vertellen over de ergste dingen die gezegd zijn in bed

Roos-Sanne

Soms, wanneer je een wild avontuurtje beleefd met iemand, kunnen er bepaalde dingen gezegd worden waar je achteraf misschien je vraagtekens bij zet. Deze mannen vertellen over de raarste dingen die tegen hen gezegd zijn in bed!

7 raarste dingen die tijdens the deed gezegd zijn

Het kan soms zijn dat er in the heat of the moment dingen gezegd worden waar je achteraf spijt van hebt. Dit zijn 7 voorbeelden van dat soort momenten!

 

1.

”Iemand vroeg een keertje: ”Ben je al klaar?” op een geïrriteerde toon.”

 

2.

”Terwijl we bezig waren zei ze: ”Kom in me”, terwijl ik dat helemaal niet wilde. Zij wilde dat wel, dus klemde ze haar benen om me heen.”

 

3.

””Ik heb wel grotere gehad”, die woorden doen nog steeds pijn.”

 

4. 

”Tijdens een kampvuur met vrienden sneakten we weg en deden we het in de bosjes. Toen zei hij dus: ”Ik hou van je”. Het was de eerste keer dat we het deden. Ik was ook nog eens dronken en ik vond hem eigenlijk niet zo heel leuk, maar ik was gewoon eenzaam.”

 

5.

”Nadat ik mijn hoogtepunt had bereikt dropte ze de bom dat ze was gestopt met de pil. Dat was ook het einde van onze relatie.”

 

6.

”Ik was dronken, en door de alcohol had ik na een uur nog steeds geen climax bereikt. Het lukte me gewoon niet. Ineens begon ze te schreeuwen en te huilen dat ze niet goed genoeg voor me was, dat ze te lelijk voor me zou zijn en me niet kon bevredigen. Daarna zei ze ook nog dat ze dik en niet grappig was. Ongemakkelijk…”

 

7.

”Na onze tweede date begon het een beetje spicy te worden en belandden we in bed. Ze zei toen tegen mij: ”Laten we een baby maken”. Nope.”

 

Lees ook: Dit willen mannen dat vrouwen weten over een micropenis

Lees ook: Met deze 7 tips word jij de beste ‘cowgirl’ tussen de lakens

Bron: Cosmopolitan

Must reads 👀