Lifestyle

Dit is het super deluxe verblijf van Expeditie Robinsons Geraldine

Roos-Sanne

De deelnemers van Expeditie Robinson hebben het niet makkelijk: ze moeten zich wassen in de zee, halen al hun voedsel uit de natuur en slapen op het zand. Maar de presentatrice van het nieuwe seizoen, Expeditie Robinson All Stars, heeft het stukken luxer!

Wow: zo ziet verblijfplaats van Geraldine Kemper eruit in Expeditie Robinson!

We kunnen nu wel stellen dat de presentatoren van het populaire programma het stúkken luxer hebben dan de deelnemers! Bekijk hier hoe de verblijfplaats van Geraldine Kemper eruitziet.

Expeditie Robinson

Wij gaan ervanuit dat iedereen Expeditie Robinson wel kent, toch? Mocht je het nou niet kennen, het is een reality serie waarin bekende- en onbekende Nederlanders strijden om de ”Robinson”-titel. Een groep mensen gaat naar een onbewoond eiland en moet daar 30 dagen zien te overleven. Ze krijgen verder niks en slapen dus op de grond, halen hun eten uit de natuur en wassen zich in de zee. Daarnaast moeten ze proeven winnen om niet naar huis gestuurd te worden!

All Stars

Het eerste en nieuwe seizoen van Expeditie Robinson All Stars is alweer in volle gang! Dit is een bijzonder seizoen: al onze favoriete winnaars, oud-finalisten en halvefinalisten van de vorige seizoenen doen weer mee! Extra leuk dus. Zou degene achter het hele Mars-verhaal weer meedoen? 😉

 

Verblijf

In 2013 deed Geraldine Kemper er zelf aan mee, maar nu is ze één van de presentatoren. Zij heeft ons even laten zien hoe luxe de hosts het eigenlijk hebben! Via Instagram (@expeditierobinson_rtl) geeft Geraldine ons een exclusief kijkje in haar verblijf. Oké, oké, ze verblijft niet in een 5-sterren hotel of in een luxe villa, maar vergeleken met de kandidaten heeft ze het toch wel heel erg goed!

View post on Instagram
 

 

Bron: InstagramBeeld: Expeditie Robinson