Love

Dit zijn de 5 ergste manieren om gedumpt te worden

Je dacht dat het wel goed zat tussen jullie twee, maar je partner dacht hier helaas anders over en heeft het uitgemaakt. Echt mega balen… Gelukkkig heeft je (ex) crush wel het lef gehad om het face to face aan je uit te leggen. Er zijn namelijk genoeg mensen die een relatie beëindigen op een wel heel laffe manier.

Gedumpt worden

Niemand vind het leuk om gedumpt te worden, en al helemaal niet als het op de volgende manieren gebeurt…

Lees ook: Wow: Op deze leeftijd is een man pas emotioneel volwassen (en dat is mega laat)

1. Via een berichtje

De klassieker: gedumpt worden via een simpel appje. Deze is en blijft pijnlijk en komt helaas nog iets te vaak voor. Deze manier komt het hardst aan als je al een tijdje met iemand aan het daten bent. Zijn jullie maar op één date geweest? Dan is het misschien wel beter om het daten te stoppen via een berichtje. Het zou gek zijn als iemand nog een keer wilt afspreken om vervolgens te vertellen dat hij/zij je eigenlijk niet zo ziet zitten.

2. Op Valentijnsdag

Betaan er mensen die echt zo harteloos zijn? Ja. Jazeker, zelfs. Er zijn genoeg mensen die een dag voor Valentijnsdag besluiten een relatie stop te zetten. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat vlak voor Kerst en vlak voor Valentijn de meest populaire tijdstippen zijn om een relatie te verbreken. Extra pijnlijk natuurlijk als jij al een romantische dag had gepland…

3. De onduidelijke verklaring

Dat je gedumpt bent is één ding, maar als het om een of andere vage reden is die je niet begrijpt, is het al helemaal klote. Toch komt dit ook nog nét iets te vaak voor. “Ik wil me gewoon focussen op de toekomst.” “Het is beter voor ons beide om allebei ons eigen pad te kiezen.” Wait, whut?

4. In het openbaar

Heb je net je eten besteld in je favo restaurant, zegt je lover ineens dat jullie ‘moeten praten’. Hoe ongemakkelijk wil je het hebben? Nu zit je een potje te huilen in een groep vol onbekende mensen die je vol medelijden aankijken. Heeft hij hier dan echt niet over nagedacht? Je moet maar zo denken: voor je (ex)vriend is dit nóg ongemakkelijker, omdat hij de boosdoener is.

Lees ook: Signalen dat je jouw beste vriendin moet dumpen

5. Ghosting

Na een (voor jou) geslaagde date besluit je hem/haar nog een berichtje te sturen. “Was gezellig vandaag! Zie ik je snel weer?”. En dan blijft het stil… Je checkt elke vrije minuut je telefoon, maar een berichtje terug blijft uit. Heb je na een dag of twee nog steeds geen antwoord? Begin hem dan maar snel uit je hoofd te zetten, want de kans is groot dat hij je ghost. Stuur vooral niet nog een berichtje erachteraan, want hij móét je berichtje hebben gezien – niemand kijkt twee dagen lang niet op zijn telefoon – en kiest er bewust voor om zijn mond te houden.

Bron: ElleBeeld: Emily in Paris