News

Rachel Hazes wil graag anoniem gaan leven

Roos-Sanne

Rachel Hazes kennen we natuurlijk als de vrouw van André Hazes (senior ;)). Dat zij en haar familie in de spotlight leven wisten we al, maar Rachel blijkt hier helemaal klaar mee te zijn. Ze wil namelijk graag in anonimiteit gaan leven!

Wow: Rachel Hazes wil in anonimiteit gaan leven

”Dit blijf ik niet volhouden”, is één van de dingen die ze erover gezegd heeft. 

 

Rachel Hazes

Rachel was de derde vrouw van de geliefde volkszanger André Hazes, voordat hij overleed. Ook is ze de moeder van onze bekende André Hazes Jr. en Roxeanne Hazes. In 1991 is ze met André getrouwd, dus haar leven is al ruim 31 jaar openbaar! Daar lijkt ze nu genoeg van te hebben, wat wij best begrijpelijk vinden.

 

Hard werken

Voor Rachel is dit een drukke, heftige maand. De musical ”Zij Gelooft In Mij” is deze maand in première gegaan, de concerten van Holland zingt Hazes vinden deze maand plaats en vanaf deze maand is het nieuwe programma ”Hazes is de Basis” te zien. ”Ik heb voor mezelf besloten dat ik nog een paar jaar heel hard wil werken”, vertelt Hazes aan het weekblad Story. ”Op sommige dagen werk ik meer dan twintig uur. Dat blijf ik niet volhouden. Dus ik heb besloten dat ik nog vier jaar wil werken. Dan ben ik 56 en in dat jaar zou André 75 jaar zijn geworden. Dan wil ik nog een keer iets groots doen en daarna is het klaar. Dan wil ik in de anonimiteit gaan leven en gaan genieten.”

 

Liefdesleven

Ook vertelt Rachel dat dit soort maanden haar liefdesleven in de weg staan. ”Op dagen dat ik met hem bezig ben, kan ik ook niet daten met een andere man. Laat staan dat ik met een andere man naar bed zou gaan. Dat voelt als verraad naar André”, vertelt ze. Misschien zal ze dan na haar ”pensioen” dan ook wel weer gelukkig worden in de liefde!

 

Lees ook: Slaap jij nog met een knuffel? Dat is dus hartstikke goed voor je en dit is waarom

Lees ook: Dit zijn de 5 leukste podcasts van vrouwen, voor vrouwen

Bron: Story