Love

Met deze 7 tips word jij de beste ‘cowgirl’ tussen de lakens

We kennen ‘m vast allemaal wel: standje cowgirl. Voor veel vrouwen (en mannen!) is het een favoriet, omdat jullie allebei optimaal van de daad kunnen genieten.

Zo word jij master in de cowgirl

Leuk en aardig dat je vriend van dit standje tot een hoogtepunt kan komen, maar wist je dat jij jezelf ook goed naar een climax kunt ‘rijden’ op deze manier?

Lees ook: Aha: dit is dus hoeveel calorieën je verbrandt tijdens je vrijpartij

1. Doe het langzaam

Of je nu al volleerd cowgirl bent of het voor de eerste keer gaat proberen, het is in beide gevallen fijn om langzaam te beginnen. Doordat er bij dit standje diepe pentratie plaatsvindt, kan het oncomfortabel voelen in het begin. Daarnaast is langzaam ook heel erg sexy ;).

2. Je positie is alles

Bij dit standje is het belangrijk dat je niet helemaal recht op je vriend zit, maar juist een beetje voorover gebogen. Het liefst in een hoek van ongeveer 90 graden, waarbij je uiteraard ook nog verder naar je vriend toe kunt leunen. Op deze manier zou het voor jullie beiden het meest comfortabel moeten zijn.

Lees ook: Ha: dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw manier van vrijen

3. Maak de juiste bewegingen

Ga niet alleen maar omhoog en naar beneden wanneer jullie cowgirl doen, maar zorg er juist voor dat je ‘dansende’ bewegingen maakt als je on top zit. Laat je heupen het werk doen en je zult zien dat je vriend helemaal gek wordt…

4. Voelen, voelen, voelen

Niks is sexy’er dan elkaar overal aanraken, vooral bij dit standje. Je vriend heeft natuurlijk zijn handen vrij om jouw lichaam te voelen, maar jij bent in complete control. Laat je vriend zien waar je aangeraakt wilt worden door zijn handen te pakken en ze naar de juiste plek te begeleiden. Tegelijkertijd kun jij het lichaam van je vriend ook overal strelen, of dat van jezelf natuurlijk ;).

5. Gebruik je benen

Voor de wat meer ervaren cowgirls onder ons is dit een leuke toevoeging. Steek je voeten/benen onder het lichaam van je vriend voor een compleet andere beleving van dit standje (een beetje zoals dat iemand je voeten op de grond houdt als je sit-ups doet). Je zult merken dat je het ook veel langer volhoudt op deze manier, omdat je nu steun hebt!

6. Laat je vriend rechtop zitten

Dit maakt ‘m echt heel erg intiem. Jullie zitten nu heel dicht bij elkaar en jullie lichamen zijn helemaal in elkaar verstrengeld. Who knew dat de cowgirl ook nog romantisch kon zijn?

7. Wissel af met de reversed cowgirl

Heel simpel: in plaats van dat je met je gezicht richting het gezicht van je vriend op hem zit, draai je je nu om en wijst je gezicht naar zijn voeten. Kun je hem meteen een mooi showtje geven ;).

Hoog tijd om deze tips in de praktijk te brengen! Wedden dat je vriend niet weet wat hem overkomt? Oja, vergeet trouwens niet te plassen na de seks.

Bron: Cosmopolitan