Beauty

Met deze 5 tips heb jij binnen no-time glanzend en voller haar

tips-voller-haar

We dromen allemaal van een mooie, volle bos glanzend haar, toch? De één hoeft het alleen maar een keertje te föhnen voor dit resultaat, maar andere girls hebben hier meer moeite mee. Don't worry, met deze tips krijg ook jij glanzend en voller haar!

5 tips voor voller haar

Het is toch super vervelend wanneer je haar de hele dag een beetje plat langs je gezicht hangt? Geen paniek, met deze 5 tips voor voller haar gebeurt dat nooit meer!

1. Slaap met een vlecht

Voordat je gaat slapen even douchen en je handdoekdroge haar in een vlecht doen voordat je gaat slapen doet wonderen! Je behoudt hierdoor gezond haar, en de volgende dag heb je een mooie slag in je haar! Daarnaast zorgt een vlecht er ook voor dat je haar ‘s nachts niet beschadigt. Dit is dus een echte pro-tip voor een volumineuze bos haar!

2. Producten

De producten die je gebruikt zijn heel belangrijk. Iets zoals een droogshampoo of zoutspray helpt heel goed voor extra volume! Daarnaast is het ook belangrijk dat je het goed verzorgt met oliën bijvoorbeeld. Gebruik alleen niet te veel producten, want daar zakt je haar weer van in!

3. Niet te vaak wassen

Van wassen krijg je geen volume, helaas. Je haar wordt er juist fijner en zachter van. Daarnaast is het ook niet goed voor je haar om het te vaak te wassen. Mocht je haar vet worden, stel het wassen dan alsnog met één of twee dagen uit en gebruik wat droogshampoo om de frisse look te behouden!

4. You are what you eat

Die uitspraak heb je vast wel eens gehoord, toch? Het is dan ook super belangrijk om gezond te eten als je mooi, vol haar wilt. Eet deze dingen regelmatig, en je zult merken dat je ineens een mega volle bos haar hebt!

Lees ook:
Dit is de beste haarkleur voor jou volgens je sterrenbeeld

5. Wees voorzichtig

Kam je haar niet als een wilde en loop er niet de hele dag mee rond te zwaaien: je haar kan hier beschadigd door raken en afbreken. Als je een mooie, volumineuze bos haar wilt is het belangrijk dat je er voorzichtig mee omgaat: niet te vaak borstelen, rustig aan doen en er niet te veel aanzitten.

Beeld: pinterest