News

Dave Roelvink laat déze tattoo verwijderen

Dat Dave Roelvink en zijn ex Julia Mekkes uit elkaar zijn is natuurlijk niks nieuws. Dave is zelfs al vader geworden, samen met zijn huidige vriendin Jazzlyn! Maar hij had nog wel die tattoo met de naam van zijn ex. Deze heeft hij nu weg laten laseren!

Wow: Dave Roelvink heeft tattoo van ex Julia weg laten halen

De hunk die bekend staat om zijn knappe koppie en mooie tattoos, heeft er nu juist eentje minder! Hij heeft namelijk de tattoo ”Juul” weg laten halen.

 

Dave Roelvink

Dat Dave er niet vies van is iets aan zijn uiterlijk te (laten) doen, weten we inmiddels wel. Laatst kwam hij al in het nieuws omdat hij zijn eigen haar had geknipt! Daarnaast heeft hij facings, tattoos, sport hij altijd veel, noem het maar op. Niet dat wij dat erg vinden, natuurlijk ;). Maar ja, van al die tattoos kan er soms eentje tussen zitten waar je later spijt van krijgt. Voor Dave was dit het geval!

 

Tattoo voor Julia

Dave en Julia zijn 3 jaar samen geweest, maar besloten in oktober 2019 een punt achter hun relatie te zetten. Dave had nog wel een tattoo van Julia’s naam op zijn borst staan. Deze heeft hij nu dus weg laten laseren! Op zijn Instagram zei hij dat het voornamelijk was omdat zijn borst tattoo te hoog was gezet, en hij die dus weg liet laseren. ”Inderdaad, er stond natuurlijk ook nog een naam. Ja, die kon ik inkleuren, maar aangezien ik toch aan alle twee de kanten ging laseren heb ik die ook laten meepakken,” zei hij in zijn Instagram Stories.

Must reads 👀