Love

4 dingen waar je nu pas achter komt als je een relatie hebt gekregen in coronatijd

Daten was in de coronatijd nogal een opgave, maar toch zijn er heel wat mensen die in deze tijd een nieuwe relatie hebben gekregen. Dates als wandelen, een koffie to go halen en een avondje thuis een film kijken waren zo ongeveer de enige dingen waren die je kon doen samen. Maar nu alles weer open is zul je een hele andere kant van je lover gaan ontdekken… Zal jullie relatie hier ook tegen bestand zijn? 

Dingen waar je nu pas achter komt als je een relatie hebt gekregen in coronatijd

Tijdens de coronatijd was jullie wereld erg beperkt, maar nu alles weer open is zul je hele andere kanten van je liefje gaan zien. Jij hebt zin om leuke dingen te gaan ondernemen, maar vindt hij/zij het eigenlijk wel leuk om er op uit te gaan? En is hij/zij wel close met familie? Het zijn allemaal dingen die je nu pas gaat ontdekken girl...

Gaat samen op reis goed? 

Natuurlijk zijn jullie tijdens de coronatijd wel een nachtje weg geweest in eigen land, maar een vakantie van een week is natuurlijk een wereld van verschil… Zal je lover zich ontfermen over de rol als reisleider en moet alles op zijn/haar manier of wordt alles aan jou overgelaten en ziet hij/zij het wel als jullie er eenmaal zijn? Mega spannend zo’n eerste vakantie, maar grote kans dat jullie relatie er alleen maar een boost van krijgt! 

Is het een party animal

Samen naar de club of een festivalletje pakken? Dat zat er de laatste tijd niet in, maar nu alle clubs weer open zijn en de festivals voor aankomende zomer op de planning staan, wordt het ook de hoogste tijd om je lover tijdens het uitgaan te leren kennen. Want is hij/zij binnen no time stomdronken of is hij/zij een echte flirt en zal er geen aandacht meer voor jou zijn? Laten we niet op dat laatste hopen, maar dan weet je dat in ieder geval maar, right

Hoe is je lover met vrienden? 

De laatste tijd waren jullie natuurlijk het meeste op elkaar aangewezen, maar nu is het eindelijk weer mogelijk om samen met vrienden te zijn. Hét ideale moment om erachter te komen of je lover een beetje sociaal is. Is het juist een gangmaker of staat hij/zij er liever wat stiller bij? Mega interessant! 

Close met familie of helemaal niet? 

Of jouw lover close is met zijn/haar opa en oma dat weet je eigenlijk helemaal niet. Hij/zij zegt van wel, maar of dat echt zo is? Dat moet je nog maar even met eigen ogen zien. Hoe leuk om samen de opa’s en oma’s te bezoeken en een schattig cadeautje mee te nemen. Wedden dat je dan punten scoort!