Films & Series

Deze nieuwe datingshow is een mix tussen Bridgerton en de Bachelor

Bridgerton en de Bachelor: twee van onze favoriete shows, toch? Voor alle fans hebben wij goed nieuws: er komt namelijk een nieuwe datingshow die een soort mix van deze twee series is! How exciting?! 

The Courtship is dé mix tussen Bridgerton en de Bachelor die jij wilt kijken!

De nieuwe datingshow met Nicole Remy als vrijgezel komt binnenkort uit, en wij kunnen niet wachten!

The Courtship

De nieuwe serie gaat The Courtship heten. In plaats van met limousines komen de mannen die om Nicole’s hart gaan strijden aan met een paard en koets. Ook worden de singles niet naar huis gestuurd tijdens een rozenceremonie, maar als hij de laatste dans krijgt! Daarnaast wordt het niet opgenomen in een luxe villa op een zonnig eiland, maar in een echt kasteel in Groot-Brittannië. Het is één van de kastelen die in de serie Bridgerton gebruikt werd als filmlocatie!

Nicole Remy

De dame om wie de mannen gaan strijden is de knappe Nicole Remy. Ze zei in een interview dat daten in deze tijd gewoon niks voor haar is: ”Hoeveel uren hebben we doorgebracht op datingapps, alleen maar om het gevoel te krijgen dat we rondjes lopen?”, zei ze in een interview met het tijdschrift Variety. ”We leven vaak in een wereld die niet zo gericht is op het maken van echte, diepe connecties met mensen. ‘The Courtship’, met alles wat erbij komt kijken en hoe het ons uit onze comfortzone haalt, is een frisse wind!”

De knappe single is 26 jaar, heeft aan de University Of Southern California gestudeerd en op dit moment werkt ze als softwareontwikkelaar. Ze wilde eigenlijk al meedoen aan de Bachelor, maar ze werd tóch uit de show gehaald, nadat ze bij de 45 laatsten was gekomen.

Must reads 👀