Lifestyle

Droom jij ook wel eens over iemand die je niet zo goed kent? Dit betekent het

 

We hebben het allemaal wel eens: een droom over iemand die we eigenlijk helemaal niet zo goed kennen. Als je vervolgens wakker wordt kun je totaal niet plaatsen waarom je over hem/haar gedroomd hebt. Heel gek, want wat betekent zo’n droom nou eigenlijk? Wij leggen het voor je uit!

Dit betekent het als je droomt over iemand die je niet zo goed kent 

We dromen gemiddeld zo’n zeven keer per nacht en verward wakker worden na zo’n gekke droom, maken we dan ook regelmatig mee. Maar wat betekent het als je over iemand droomt die je eigenlijk niet zo goed kent? Nou, dat kan meerdere betekenissen en redenen hebben. Zo zou het namelijk kunnen zijn dat het betekent dat je binnenkort iets nieuws zult meemaken, zoals een nieuwe vriendschap of  een nieuwe liefdesrelatie… Maar  kan het ook een weerspiegeling zijn van je zelfvertrouwen, want misschien voel je je in het leven wel wat geremd of ben je nieuwe eigenschappen van jezelf aan het ontdekken. Wat het dan ook is, de onbekende persoon in jouw dromen weerspiegelt dan dus eigenlijk de nieuwe kant van jezelf. Wow, dat wordt dus voortaan dromen opschrijven, om erachter te komen wat er wordt weerspiegelt, want wij zijn onze dromen altijd binnen no time weer vergeten…

Wat je nog wil uitproberen of ontdekken in het leven

Maar daar blijft het niet bij. Een droom over een vrij onbekende kan namelijk ook een reflectie zijn van iets wat je nog uit zou willen proberen of ontdekken in je leven. Hierbij zou je kunnen denken aan een bijzondere reis, een andere levensstijl of bijvoorbeeld een carrière switch. Dus mocht de onbekende in je droom aan yoga doen dan weet je eigenlijk al genoeg, right? Het is dan namelijk de hoogste tijd om je vriendinnen op te trommelen en het gewoon te proberen!