Films & Series

Dit zijn jullie film- en serietips op Netflix

Via Instagram hebben wij aan jullie gevraagd wat jullie favoriete nieuwe films en series op Netflix zijn. Want wat vinden we nou fijner dan een avondje lekker niksen? Grab some snacks, want deze films en series wil jij echt kijken – als je ze nog niet gebinged hebt 😉 -!

Jullie top 5 favoriete nieuwe films en series op Netflix

Mocht je nou je eigen antwoord hier ook tussen willen zien? Volg ons dan gauw op Instagram!

 

1. One Of Us Is Lying

De nieuwe serie One Of Us Is Lying is een grote nieuwe hit op Netflix, ook onder jullie! In de serie moeten vijf leerlingen op de eerste dag van het nieuwe schooljaar al nablijven. Eén van hen sterft na een allergische reactie, omdat er iets in zijn water was gestopt. Er wordt een onderzoek gestart. Het lijkt erop dat één van de vijf leerlingen de jongen heeft vermoord.

Watch on YouTube

 

2. Inventing Anna

Inventing Anna is een miniserie die sinds een maandje op Netflix staat. Het verhaal gaat over een journalist die de zaak van Anna Delvey onderzoekt. Anna Delvey is een oplichtster, die zich voordeed als rijke, Duitse vrouw. Niet alleen stal ze de harten van de inwoners van New York, ook stal ze hun geld… Het bizarste aan deze serie? Het is waargebeurd.

Watch on YouTube

 

3. The Tinder Swindler

Heeft deze nog uitleg nodig? Mocht je de afgelopen maand onder een steen hebben geleefd: The Tinder Swindler is een true crime docu die gaat over Shimon Hayut, die vrouwen oplichtte via Tinder onder de naam Simon Leviev. Hij deed zich voor als de zoon van de diamantenkoning, Lev Leviev. In de docu vertellen zijn slachtoffers (waaronder een Nederlandse vrouw) hun verhaal en hoe deze crimineel eindelijk werd gestopt.

Watch on YouTube

 

4. The Weekend Away

The Weekend Away is dé nieuwe thriller die je wilt kijken, want onze geliefde Leigthon Meester (lees: Blair Waldorf!) speelt namelijk de hoofdrol! De film gaat over de vriendinnen Beth en Kate, die samen naar Kroatië op vakantie gaan. Wanneer Kate vermist raakt en dood wordt teruggevonden, wordt Beth ineens de hoofdverdachte in de zaak. Terwijl Beth zelf erachter probeert te komen wie de échte dader is, komt ze achter een groot geheim…

Watch on YouTube

 

5. Worst Roommate Ever

Worst Roommate Ever is dé nieuwe binge watch waardige true crime docu! De naam verklapt het al een beetje: het gaat over mensen die samenwonen met huisgenoten die op het eerste gezicht doodnormaal lijken, maar hele duistere geheimen verbergen. Het is de nieuwste true crime docu op Netflix. Hij staat er nog maar sinds 1 maart op, maar hij valt al goed in de smaak!

Watch on YouTube

Must reads 👀