Health

Deze sport past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-sporten

Jezelf naar de sportschool slepen vind je maar een moetje, dus dat schiet er helaas vaak bij in. Grote kans dat jij de sport die bij jou past nog niet doet op dit moment. No worries, wij hebben voor je uitgezocht welke sport jij volgens je sterrenbeeld zou moeten doen!

Sporten die jij zou moeten doen volgens je sterrenbeeld

Wil je graag een nieuwe sport uitproberen, maar weet je niet zo goed je welke bij jou past? Misschien brengen de sterren je wat inspiratie!

Ram | 21 maart – 19 april:  Crossfit

Jij bent nogal op jezelf en daarom is een teamsport niets voor jou. Jij bent meer van de sportschool en crossfit is echt helemaal jouw ding. Je kunt lekker bezig zijn met gewichten en dit combineren met cardio.

Stier | 20 april – 20 mei:  Dansen

Jij bent niet zo van het sporten, dus een sport die niet aanvoelt als sporten is echt wat voor jou. Jij danst het liefst de hele dag voor de spiegel, dus waarom zou je dit niet eens proberen in een dansschool? Kies bijvoorbeeld voor hiphoplessen of street dance. Of wat dacht je van zumba?

Tweelingen | 21 mei – 20 juni: HIIT

Jij hebt er moeite mee om van sporten een routine te maken. Je hebt al verschillende sporten geprobeerd, maar vaak kom jij er al snel achter dat het niks voor jou is. Ga eens voor een HIIT-training! HIIT staat voor High Intensity Interval Training en je bent helemaal kapot daarna, maar wel voldaan. Door steeds nieuwe oefeningen in verschillende variaties te doen, blijf jij echt wel gemotiveerd!

Kreeft | 21 juni – 22 juli: Yoga

En zennnnn… Een Kreeft houdt meestal van oefeningen die wat rustiger zijn. Je kunt er emotioneel zijn, maar onderschat yoga niet! Het kan best intensief zijn en die combi is helemaal wat voor jou.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus: Wandelen

Alleen van denken aan sporten krijg jij het al benauwd. Het is gewoon niet echt voor jou weggelegd. Om toch fit te blijven ga je regelmatig lopen met je hond of met vrienden of familie. Niets is gezelliger dan lekker bijkletsen en je ondertussen onder te dompelen in de prachtige natuur.

Maagd | 23 augustus – 22 september: Pilates

Misschien heb je nog nooit van pilates gehoord, maar Maagd, we weten zeker dat dit iets voor jou is! Pilates staat bekend als een ontspanningsles, maar schrik niet van de inspanning die er ook zeker bij komt kijken. Mooie bijkomstigheid: je traint hier ook nog eens je ademhaling, je houding en je spiergroepen mee.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober: Tennis

Een Weegschaal houdt van gezelligheid en daarom is tennis de perfecte sport voor jou. Als echte teamplayer en gezelligheidsdier kun jij je lol op tijdens het dubbelen in de competitie, want een drankje doen na de wedstrijd met je teamgenoot en tegenstanders hoort erbij ;).

Schorpioen | 23 oktober – 21 november: Boksen

Jij vindt het heerlijk om je frustraties er even uit te slaan, dus een boksklasje biedt uitkomst voor jou. Jij bent goed in de controle over jezelf behouden en daarom ben jij gemaakt voor deze sport.

Boogschutter | 22 november – 21 december: Hiken

Een Boogschutter is van nature erg avontuurlijk. Ga je eens een keer sporten, dan kom je al snel op hiken uit. Jij vind het heerlijk om te ontdekken en tijdens jouw hikes kom je achter veel hidden gems. Hier krijgt een levensgenieter als jij echt energie van!

Steenbok | 22 december – 19 januari: Hardlopen

Jij hebt altijd een doel voor ogen. Jij bent ambitieus, gedisciplineerd en betrouwbaar. Jouw favoriete sport? Hardlopen. En dan niet zomaar een rondje door de wijk, nee, jij traint voor marathons! Jij zorgt dat je altijd een marathon op de planning hebt staan, zodat je weet waar je het voor doet.

Waterman | 20 januari – 18 februari: Bootcamp

Sporten doe jij voor jezelf, maar het is wel zo gezellig om dit in groepsverband te doen. Een bootcamp is voor jou dé uitkomst! Verleg elke week je grenzen en je zult merken dat je je snel sterker en fitter voelt. Jij daagt jezelf uit om de beste versie van jezelf te worden.

Vissen | 19 februari – 20 maart: Zwemmen

Jouw sterrenbeeld zegt het al: je houdt van zwemmen en voelt je dan ook als een vis in het water. En niet alleen zwemmen, jij houdt eigenlijk van alle watersporten. Surfen, waterpolo, zeilen, niets is jou te gek!

Bron: Woman's HealthBeeld: instagram @mood_passion