Films & Series

Deze deelnemers van Temptation Island: Love Or Leave zijn nog samen

Het laatste seizoen van Temptation Island: Love Or Leave was weer een heftige. Relaties werden verbroken en nieuwe banden ontstonden. Maar hoe gaat het nu met de koppels? Wie zijn nog samen, en wie zijn hun eigen weg gegaan na de opnames?

Wow: deze koppels van Temptation Island: Love Or Leave seizoen 2 hebben het avontuur overleefd (en deze niet)

Na het kijken van een spannend Tempa seizoen is het natuurlijk altijd de vraag wie nog steeds of opnieuw bij elkaar zijn. Deze koppels hebben het wel en niet overleefd!

 

Deborah en Koen

Deborah en Koen moesten Temptation Island vroegtijdig verlaten. Allebei stelden ze zich niet open voor verleiding, en praatten ze alleen maar over elkaar tegen de verleid(st)ers. Na Temptation bleven ze dus ook samen. Thuis lieten ze zelfs een tattoo van elkaar zetten! Helaas kon Koen de verleiding terug in Nederland niet weerstaan en is hij alsnog vreemdgegaan. Ze zijn op dit moment dus niet meer samen.

 

Aylin en Efrain

Bij Aylin en Efrain ging het juist precies andersom: tijdens Temptation leek hun relatie in duigen te vallen. Aylin had het zelfs al uitgemaakt! Ze was dan ook niet te zien bij het laatste kampvuur. Toch hebben de twee alles terug in Nederland uit kunnen praten, en nu lijken ze gelukkiger dan ooit!

Bron: Instagram @aylinhayret

 

Donna en Nico

Nico kende je misschien al van zijn deelname aan Ex On The Beach in 2018, maar afgelopen seizoen deed hij ook mee aan Temptation Island, samen met zijn vriendin Donna. Helaas had Nico het net iets té gezellig met verleidster Laure. Het stel is dus na de opnames uit elkaar gegaan en zijn allebei nog steeds single. Nico schijnt zelfs na aankomst terug in België het bed ook nog met andere verleidsters gedeeld te hebben

 

Julia en Wouter

Wouter en Julia deden samen mee aan Temptation Island, omdat Wouter weinig vertrouwen had in Julia. Ze hoopten dus ook allebei dat ze samen terug naar huis zouden gaan. Helaas had Julia het toch nét iets te gezellig met verleider Niels, en was dat de druppel voor Wouter. Ze hebben het niet goed kunnen maken en zijn definitief uit elkaar gegaan.

 

Bert en Delphine

Bert en Delphine waren al 10 jaar samen, maar dat zei voor hun niks over hoe sterk hun relatie was. Tijdens het programma heeft er namelijk heel wat drama plaatsgevonden tussen de twee. Het was dan ook geen grote verassing dat ze toch uit elkaar zijn gegaan. Bert zei dat hij het nog heeft geprobeerd goed te maken, maar dat het niet is gelukt. Ook zij zijn dus niet meer samen!