Films & Series

De Bachelor’s Romy deelt een onherkenbare foto

Romy is misschien wel de meest spraakmakende deelneemster van dit seizoen van De Bachelor tot nu toe. Ze is niet op haar mondje gevallen en daarnaast ook niet bang om zich open te stellen naar Thomas toe. Nu hebben we een door Romy gedeelde foto gevonden waarop je haar bijna niet zou herkennen!

Romy van de Bachelor is onherkenbaar op deze foto

De knappe Romy lijkt de meest zelfverzekerde dame in het huis te zijn en stapt maar wat graag direct op Thomas af als daar een gelegenheid voor is. Vanaf dag één deelt ze veel persoonlijke informatie met hem in de hoop zo zijn hart te winnen. Zo heeft ze vroeger tal van missverkiezingen gedaan om haar verhaal te vertellen en is ze op dit moment radio-dj. Daarnaast heeft ze Psychobiologie gestudeerd en is ze volledig vegan. 

10 years challenge

In 2018 plaatste Romy op haar Facebook een foto voor een zogeheten ‘10 years challenge‘, waarbij je een kiekje van jezelf van 10 jaar geleden deelt naast een recente foto van jezelf. Deze laatste is een stunning foto van haar tijdens een van de vele missverkiezingen waaraan ze heeft deelgenomen en de ander is een selfie van 10 jaar daarvoor. Een wereld van verschil is nog zacht uitgedrukt! 

De beauty schrijft eronder: ”De meesten van jullie kennen mij als de beautyqueen die ik vandaag de dag ben, altijd positief en energiek. Wat veel van jullie daarentegen niet weten, is dat ik vroeger jarenlang zwaar depressief ben geweest en een eetstoornis had. Uiteindelijk belandde ik zelfs anderhalf jaar in een psychiatrisch ziekenhuis! Kun je je voorstellen hoever ik sindsdien ben gekomen? Deze periode van mijn leven heeft mij heel sterk gemaakt en ik ben zo trots op wie ik ben geworden!”. 

Bron: GraziaBeeld: Facebook

Must reads 👀