Fashion

Deze trendy jassen wil jij deze lente dragen

Een jasje kan je look afmaken of compléét verpesten. Geen zorgen, want bij ons ben je in goede handen! Er zijn bepaalde lentejassen die we tijdens de fashion week heel veel terug zagen komen. Als je die jassen inslaat, weet je dat je wel goed zit ;). Dit zijn ze!

Wauw: deze 5 jassen wil jij kopen voor het voorjaar

Tijdens de fashion week was het niet heel lekker weer, wat voor ons kikkerlandje alleen maar gunstig is! De modellen hebben namelijk in allerlei soorten jasjes voor de lente rondgelopen. Perfect voor het wisselvallige weer in Nederland!

 

1. Leren bomberjack

Laten we eerlijk zijn, de bomberjacks hebben we wel een béétje achter ons gelaten, maar ze lijken nu toch een come back te maken! Tijdens fashion week hebben we heel veel mensen namelijk in mooie, leren bomberjacks zien rondlopen. We like!

 

2. Denim jack

Dat denim dit jaar een grote comeback maakt, was al wel duidelijk. Het is namelijk één van de 00’s trends die we dit jaar terug gaan zien. En omdat we denim weer massaal uit de kast trekken, is een leuk spijkerjasje onmisbaar in je kledingkast! Wie weet, misschien heb je er nog wel eentje van jáááren geleden onderin je kast liggen… 😉

 

3. Leren trenchcoat

We lopen nu al een tijdje rond in de meest fashionable trenchcoats. Die mooie jassen die eigenlijk net te koud zijn voor in de winter, weet je wel? Dit voorjaar blijven we ze dragen, maar met een twist: we gaan namelijk massaal de leren versies ervan dragen!

 

4. Bikerjack

Ah ja, één van de basics die we allemaal al hebben! Een stoer bikerjack is al jaren onmisbaar in onze kledingkast, dus ook dit voorjaar gaan we ‘m zeker terugzien!

 

5. Bodywarmer

Moesten jullie als kind vroeger ook altijd een bodywarmer aan in de winter? Sommigen van ons heeft dat lichtelijk getraumatiseerd achter gelaten, omdat ze vroeger nou niet bepaald modieus waren. Gelukkig zijn ze back and better, want de bodywarmers die we dit voorjaar terug gaan zien zijn helemaal hot!