Beauty

Trendalert! Dit zijn de leukste haarstijlen voor de lente 2022

De temperaturen stijgen en wij worden helemaal vrolijk van dit zonnige weer. De een heeft z’n zomerkleding alweer uit de kast getrokken terwijl de ander een afspraak bij de kapper heeft gemaakt voor een frisse lente coupe. Er zijn namelijk weer een heleboel haartrends voor deze lente die jij wilt dragen!

Deze haartrends gaan we dit voorjaar zien

Zin in een make-over? Bekijk deze trendy looks dan eens!

Lees ook: Breekt je haar snel af? Probeer deze 6 dingen dan eens

Sjaaltjes

Dit is niet alleen handig voor een bad hair day, het staat ook nog eens lekker zomers. Als je een leuk sjaaltje in je haar knoopt zit je haar lekker uit je gezicht en zit het de rest van de dag goed. Handig én cute!

Stijlen

Heb jij al stijl haar, dan ben jij helemaal ready voor de lente. Maar heb je krullen, pak de stijltang er dan eens bij! Even wennen misschien als je gewend bent om een volle bos krullen te hebben, maar het is helemaal hot dit voorjaar. Word je haar snel pluizig als je het stijlt, dan kun je kokosolie gebruiken om dit te voorkomen.

Spelden

Ja, ja, ook speldjes worden weer helemaal in. Van die grote vrolijke, weet je wel? Dit staat goed bij elk haartype en met verschillende kleuren kun je ze bij elke outfit matchen. Heb jij ze nog liggen thuis?

Vlechtjes

Je ziet ze nu al veel om je heen: vlechten. De leukste look maak je door twee vlechtjes aan de voorkant van je haar te vlechten. Heb jij lang haar? Dan staat het ook altijd leuk om aan de achterkant een hele lange vlecht te maken. Vind jij vlechten lastig? Don’t worry! Het is juist in om je vlechtjes wat rommelig te laten lijken, dus laat die sprietjes er maar uit springen!

Knotje

Je favoriete messy bun is terug, maar dan net een tikkie anders. Dit voorjaar maak je een laag knotje die je strak in je nek vastmaakt. Het staat classy, waardoor dit een accessoire wordt bij elke elke outfit! Haal die bussen haarlak maar in huis, want deze knot moet strak, strakker, strakst achter op je hoofd!

Bron: Cosmopolitan