Fashion

Lentetrend: deze schoenen wil je zo snel mogelijk scoren

Haar, kleding, make-up, schoenen, overal kun je trends van terugvinden! En trends veranderen natuurlijk met de tijd, dus kan het handig zijn om zo nu en dan even de wisselende trends in de gaten te houden. Deze vijf schoenentrends gaan we dit voorjaar terugzien!

Vijf schoenen die jij dit voorjaar wilt dragen

Van leuke hakjes tot stoere schoenen, er zit sowieso iets voor jou tussen dit voorjaar!

 

1. Plateauzool

Er is niks mis met een paar centimeter langer worden zonder die vreselijke pijn aan je voeten die je door hakken krijgt, toch? Omdat we hier zo van houden maakt de plateauzool-trend dit jaar een come back, and we are here for it!

Bron: Pinterest – icuteshoes

 

2. Leuke slippers

Nee, we hebben het dus níét over die badslippers die door corona helemaal hip werden. We bedoelen van die leuke, modieuze slippers! Perfect voor het warme zomerweer, en ze zien er ook nog eens superleuk uit! Oké, misschien niet zo heftig als op de foto, maar even voor het idee!

Bron: Pinterest – Chrystols Shoetique

 

3. Sneakers

Natuurlijk kunnen de sneakers niet ontbreken in het rijtje. Sneakers zijn al jarenlang dé basics die we allemaal in de kast moeten hebben. Nu gaat het alleen meer om vintage, lichtkleurige sneakers. Súperleuk!

Bron: Linda Xu

 

4. Sandaaltjes

Denk jij bij het woord ‘sandaal’ ook meteen aan open schoenen met klittenband? Nou, dat is dus niet wat we bedoelen! Wij hebben het over die leuke, vrouwelijke sandaaltjes, het liefst met een hakje! Die komen dit jaar namelijk weer he-le-maal terug!

Bron: Dário Gomes

 

5. Sleehak

Yes! Hier zijn wij helemaal enthousiast om. De sleehak maakt ook een come back! Weet je nog hoe mooi we ons altijd voelden als we die vroeger droegen? De afgelopen jaren hebben we ze een stuk minder gezien, maar vanaf dit jaar komen ze dan eindelijk weer terug! We can’t wait.

Bron: Pinterest – joymanmall

Bron: Libelle