Food

Yum, hier scoor je de lekkerste kaneelbroodjes

Hier op de redactie zijn we gek op kaneelbroodjes. Zo’n lekker vers, zacht broodje met suiker en kaneel… Het liefst eten we ze de hele dag door. Uiteraard waren wij dan ook zeer benieuwd waar je nu eigenlijk de lekkerste kaneelbroodjes kunt halen en dit hebben we dus even voor je uitgezocht.

Waar verkopen ze de lekkerste kaneelbroodjes?

Kaneelbroodjes zijn gemaakt van deeg waar vervolgens suiker en kaneel over wordt gestrooid. Om het af te maken kun je nog zoet glazuur over de broodjes doen. Speciaal voor alle cinnamon roll fans hebben wij de leukste hotspots om deze te kopen op een rij gezet!

Loaf – Utrecht

Loaf is een klein bakkerijtje in Utrecht. Dat klinkt heel charmant en dat ís het ook. Al helemaal als je weet dat je je kaneelbroodje voor de bakkerij lekker in de zon kunt opeten, onder het genot van een kopje koffie.

Carla’s Conditorie – Utrecht

De kaneelbroodjes bij Carla’s Conditorie zijn echt heerlijk en ook nog eens vegan! Go get them ;).

The Coffee District – Amsterdam

Bij The Coffee District maken ze geen kaneelbroodjes, maar kaneelknopen (naar eigen recept!). Lijkt op een normaal kaneelbroodje, maar dan nóg beter. Mocht je binnenkort in Amsterdam zijn, moet je hier echt even langs.

Bartine – Den Haag

In Den Haag vind je Bartine. Bij deze hotspot kun je terecht voor een lekkere lunch of borrel, maar ze staan ook bekend om hun smaakvolle kaneelbroodjes!

Yirga – Breda

De kaneelbroodjes van Yirga zijn mega populair. Wees er vroeg bij, want ze zijn altijd razendsnel uitverkocht ‘s ochtends!

Bron: BeautifyBeeld: Bakken.nl

Must reads 👀