Lifestyle

Good to know! Dit zijn de meest onmogelijke en ingewikkelde sterrenbeeld combinaties

Je herkent het vast wel: met de ene persoon heb je meteen een goede klik, en met de ander echt totaal niet. Het is natuurlijk vrij logisch dat je niet iedereen aardig kunt vinden, maar wist jij dat dit alles te maken heeft met je sterrenbeeld? Wij leggen je uit hoe dit zit!

Meest onmogelijke en ingewikkelde sterrenbeeld combinaties

Irriteer jij je soms ook echt enorm aan een bepaald persoon. En vraag je je dan ook af of jullie ooit wel zullen gaan klikken? Dan kun je het beste maar snel verder lezen. Wij delen namelijk de meest onmogelijke en ingewikkelde sterrenbeeld combinaties met je.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen écht niet liegen

Tweelingen (21 mei – 20 juni) & Stier (20 april – 20 mei)

De kans dat je als Tweeling een liefdesrelatie zal beginnen met een Stier of andersom is vrij klein. Een Stier verlangt namelijk meer naar loyaliteit en wil graag huisje, boompje, beestje. Tweelingen zijn meer levensgenieters en willen graag vrij zijn. Tóch kan het wel zo zijn dat jullie je aangetrokken voelen tot elkaar. Jullie zijn namelijk allebei positief ingesteld. Maar op langere termijn werkt  dit vaak toch niet.

Steenbok (22 december – 19 januari) & Ram (21 maart – 19 april)

Een Steenbok en een Ram zullen op de werkvloer niet goed met elkaar om kunnen gaan. Vooral samenwerken is voor deze twee sterrenbeelden écht een no go! Ze werken namelijk veel liever zelfstandig. Beide sterrenbeelden zijn heel ambitieus en willen altijd graag zelf de controle houden. Gaan jullie toch samen beginnen aan een project? Dan weet je in ieder geval wat dat er een goed resultaat uitkomt, want beide sterrenbeelden zijn altijd erg gefocust op details!

Kreeft (21 juni – 22 juli) & Boogschutter (22 november – 21 december)

Een Kreeft is een echt familiemens. Ze zullen altijd het beste willen voor hun familie. Maar een Boogschutter in huis is wel een behoorlijke uitdaging voor de Kreeft. Een Boogschutter zoekt namelijk snel grenzen op. Ook blijven ze vaak liever op de achtergrond, waardoor er behoorlijk wat conflicten kunnen ontstaan. Maar ach, hebben broers en zussen dat niet altijd?

Leeuw (23 juli – 22 augustus) & Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Leeuw en een Schorpioen zullen nooit beste vrienden worden. Een Schorpioen is namelijk heel gevoelig, terwijl een Leeuw juist alles roept wat er in hem of haar opkomt. aar een Schorpioen houdt van binnenzitten met een goed boek, is de Leeuw meer van het uitgaan met vrienden. Jullie zijn twee totaal verschillende types. Daarom zullen jullie waarschijnlijk ook nooit best friends worden.

Bron: Ze.nlBeeld: scraptsfromtheloft.com