Beauty

Wow! Met deze TikTok-hack accentueer je je ogen

TikTok is de place to be als het om nieuwe trends gaat. Zo vind je er regelmatig nieuwe recepten of outfit inspiratie. Vandaag is het een make-up hack die helemaal viral gaat. Deze hack laat zien hoe jij alle aandacht op je ogen kunt focussen en een highlighter is het enige wat je nodig hebt!

TikTok-trends

Als diehard TikTok’er ben jij natuurlijk als eerste op hoogte van de nieuwste trends. Het mooie van TikTok is dat mensen over de hele wereld hun kennis en ondervindingen met elkaar kunnen delen. De hack die nu razend populair is gaat dus over het accentueren van je ogen, door alleen maar highlighter te gebruiken!

Lees ook: Met deze TikTok challenge bespaar je zo’n 5000 euro

Highlighter

Een highlighter zorgt ervoor dat bepaalde delen in je gezicht meer naar voren komen. Met dit trucje zorg jij ervoor dat je met highlighter de mooiste ooglook creëert. 

Lees ook: Met deze TikTok-hack maak jij die prachtige mermaid waves zónder hitte

Hoe werkt het?

Je brengt wat highlighter aan onder je wenkbrauw, aan de (binnen)zijkanten van je ogen en schuin onder je oog. Vervolgens blend je de highlighter voorzichtig uit, zodat er een mooie egale glans ontstaat. Nu denk je misschien: is dit het? Ja, that’s all! En het resulaat is verbluffend.

Veel TikTok’ers lijken fan te zijn van deze manier van aanbrengen. Bijna iedereen laat weten dat ze vanaf nu altijd deze hack zullen gebruiken tijdens hun make-up routine!

Ben jij benieuwd naar de tutorial? Check ‘m hieronder!

View post on TikTok

 

Bron: TikTokBeeld: Trendalert