News

OMG! EOTB’s Channah Koerten heeft een nieuwe vriend en dit is ‘m

Channah Koerten kennen we allemaal van haar deelname aan Ex On The Beach. Tijdens haar deelname kwam ze weer terug bij haar ex Quentin. De twee werden weer verliefd en deden samen mee aan Temptation Island in 2018. Hoewel het goed tussen de twee leek te gaan nadat ze samen twee kinderen kregen, zijn ze toch al een tijdje uit elkaar. Nu heeft Channah dus een nieuwe vriend, en dit is ‘m!

Wow: dit is de nieuwe vriend van Channah Koerten (en jij kent hem waarschijnlijk al)!

Channah Koerten heeft dus een nieuwe vriend, en het is geen onbekende!

Quentin

We hebben allemaal de heftige relatie tussen Channah en Quentin meegemaakt. De twee ontmoetten elkaar tijdens Ex On The Beach, en deden samen mee aan Temptation Island VIP’s. Hun Tempa-avontuurtje was alleen niet van lange duur, omdat Channah zwanger bleek te zijn! Inmiddels hebben ze twee kinderen samen. De laatste tijd ging het alleen niet goed tussen de twee: 4 maanden geleden reed Channah Quentin aan, waarna ze officieel uit elkaar zijn gegaan. Ze hadden nog plannen om samen naar Curaçao te emigreren, dit heeft Channah uiteindelijk alleen gedaan.

Nieuwe vriend

Nu lijkt Channah weer helemaal happy in love. Via Instagram beantwoorde ze een vraagsticker waarin iemand vroeg of ze al een nieuwe vriend had. Als reactie plaatste ze een story van haar en een man, maar het gezicht van deze mystery man was niet zichtbaar door een sticker. Instagram-account @reality.fbi is erin gedoken en is erachter gekomen dat we hem herkennen aan zijn tattoos en pet! Haar nieuwe vriend zou namelijk de mega knappe oud-voetballer Orlando Smeekes zijn!

 

Bevestigd

Of het ook echt zo is, was nog even afwachten natuurlijk. Maar nu heeft Channah het zelf bevestigd! Instagram account @juicechannel__ heeft haar een DM gestuurd, en zij heeft hun relatie op die manier bevestigd.

Bron: FEM FEMBeeld: Instagram