News

Baby news: dít EOTB-koppel verwacht hun eerste kindje!

Seizoen 6 van onze favoriete reality serie Ex On The Beach was weer een heftige! Relaties werden aangegaan en verbroken, en het was weer een seizoen vól met drama. Herinner je je die rustige hottie Dante nog? En de knappe Jamy, waarmee hij op het eiland een relatie kreeg? Zij zijn in verwachting van een baby!

Cute: Dante en Jamy van EOTB zijn in verwachting van hun eerste kindje!

We zijn allemaal getuige geweest van de turbulente relatie tussen Dante en Jamy. Maar nu lijken ze gelukkiger dan ooit met hun eerste baby op komst!

 

Hun relatie

In 2020 deden Dante en Jamy mee aan Ex On The Beach. Tijdens het programma zagen we de liefde tussen de twee opbloeien en ook na het programma leken de twee supergelukkig samen. Totdat Dante Jamy beschuldigde van vreemdgaan en ze uit elkaar gingen. Gelukkig was hun break niet van lange duur, want een tijdje later bleken ze gewoon weer gelukkig samen te zijn! Op 1 juli afgelopen jaar maakten ze zelfs hun verloving bekendhow cute! 

 

In verwachting

Nu is het koppel dus in verwachting van hun eerste kindje! Het babynieuws deelde Jamy via een foto op Instagram. Op de foto zie je het koppel intiem met elkaar kussen, terwijl ze samen een foto van de echo vasthouden. Ook Dante heeft het nieuws op zijn Instagram gedeeld. Op die foto houdt het koppel een ballon die ”baby” spelt vast. Wij feliciteren het leuke koppel!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: Ze.nlBeeld: Instagram