Films & Series

Deze nieuwe true crime docu van Netflix wil je zien

Wat is er nou leuker dan ‘s avonds lekkere snacks pakken, de lichten uitdoen en een goede true crime documentaire op te zetten? Helemaal niks, vinden wij! Netflix heeft deze maand een nieuwe true crime docu uitgebracht, en wij zijn fan!

OMG: deze nieuwe true crime documentaire op Netflix wil je zien

Een true crime docu over de ergste huisgenoten die je kan hebben. Dit wil je nu direct gaan kijken, toch?

 

True crime

Waarschijnlijk zijn de meesten van jullie al bekend met true crime. Mocht je nou géén idee hebben wat het is, leggen wij het nog even voor je uit! Eigenlijk verklapt de naam het al een beetje. Een true crime documentaire is een film of serie die gebaseerd is op misdaden die echt zijn gebeurd. Slachtoffers, nabestaanden of betrokkenen komen aan het woord en ze laten vaak échte foto’s en bewijsstukken zien! Netflix heeft sinds hun eerste true crime docu in 2015, Making A Murder, al veel meer docu’s uitgebracht. Netflix is natuurlijk niet de enige plek waar je true crime kunt kijken: YouTube is ook een populair platform, maar ook andere streamingdiensten hebben super intrigerende series!

 

Worst Roommate Ever

De nieuwe true crime docuserie die Netflix naar buiten heeft gebracht is Worst Roommate Ever. Aan de naam kun je het al horen: het gaat over mensen die samenwoonden met mensen die op het eerste gezicht compleet normale mensen leken te zijn. Spoiler alert: dit waren ze niet! Hun huisgenoten bleken criminelen te zijn. In de docu worden vier verschillende, enge verhalen behandeld. Het gaat van fraude en vermissing tot moord en alles er tussenin. De verhalen worden goed en duidelijk in beeld gebracht, dus het is een echte must watch! 

Bron: Manners

Must reads 👀