Lifestyle

7 x de meest juicy one night stand verhalen

Roos-Sanne

Heb jij wel eens een one night stand gehad? Of is dat misschien niet helemaal jouw ding? Wat je voorkeur ook is, het is allemaal prima. Als je wél van de one night stands bent, weet je dat er soms gekke dingen bij komen kijken. Dit zijn de 7 meest juicy one night stand verhalen!

Deze 7 one night stand verhalen wil je lezen

Durf jij het hierna nog aan? Of ga je vanaf nu toch maar op zoek naar 1 vaste partner? 😉

 

1. 

”Mijn eerste keer was een one night stand. Ik zag het gewoon nooit als iets bijzonders. Uiteindelijk gebeurde het dus op de achterbank van een auto. De seks zelf was slecht en de auto was ook veel te klein. Ik voelde me er verschrikkelijk over, omdat ik eigenlijk totaal niet geïnteresseerd in hem was en ik hem aan het lijntje hield. De volgende dag bood ik mijn excuses aan en hebben we elkaar nooit meer gesproken.”

 

2. 

”Ik was op bezoek op de campus van mijn zus. Haar huisgenoten hadden vrienden op bezoek. Met één van hun had ik direct een klik. Hij was superlief, grappig én heel sexy! We gingen uiteten en samen naar een feestje. Aan het eind van de avond hebben we het gedaan in de logeerkamer van mijn zus. De ochtend daarna was hij echt superlief. Hij maakte ontbijt voor me en knuffelde me. We probeerden daarna nog een paar keer af te spreken, maar we woonden 3 uur bij elkaar vandaan. Ik was súper verlegen en had daardoor niet door dat hij me zo leuk vond. Ik voelde me bij hem veilig en supersexy.”

 

3.

”Ik kwam net uit een relatie van drie jaar. Ik had op dat moment alleen nog maar het bed gedeeld met mijn ex en verder met niemand anders. Nadat we uit elkaar gingen begon ik met feesten en uitgaan, ik ging he-le-maal uit mijn plaat. Toen ik op een gegeven moment in de rij stond bij een club ontmoette ik een geweldige jongen. Ik had alleen geen idee wat ik deed. We hadden meteen al de beste chemie en hij was een paar jaar ouder dan ik, waardoor hij precies wist wat hij deed.”

 

4. 

”Die van mij was een 1/10. Ik zou het niet nog een keer doen.” Tja, zo kan het ook helaas.

 

5.

”Mijn enige one night stand was met een jongen die ik al heel lang kende. Het was alleen totaal geen succes. Hij wilde compleet andere dingen doen dan waar ik me comfortabel bij voelde. Needless to say hebben we allebei geen hoogtepunt bereikt die avond. Ik zou het zelfs voor een miljoen niet opnieuw doen.”

 

6. 

”Het was verschrikkelijk. We hadden totaal geen aantrekkingskracht, Family Guy speelde op de achtergrond en zijn moeder was in de kamer naast ons! Nadat hij zijn climax had bereikt deed hij zijn condoom af en ging hij gewoon verder kijken. Het was vreselijk.”

 

7.

”Het was mijn eerste, en waarschijnlijk laatste one night stand. Ik had hem op Tinder ontmoet: het was een aardige, knappe jongen dus ik besloot om bij hem thuis te komen. Ik kwam ook net uit een serieuze relatie, dus eigenlijk was hij een soort rebound en ik was nog helemaal niet klaar voor iets nieuws. De seks was niet goed. Hij was heel egoïstisch, en omdat we geen connectie hadden voelde ik me heel ongemakkelijk. Een paar keer in de nacht draaide hij zich naar me toe en begon hij me te rijen totdat hij klaarkwam, alsof hij een buffer voor de rest van de maand probeerde op te bouwen. Door hem ben ik erachter gekomen dat ik echt een connectie met iemand nodig heb voordat ik het bed met diegene kan delen.”