Fashion

Back to the 90’s: de haarstijl van Hailey Bieber

We zijn obsessed met Hailey Bieber, en haar TikTok-account is een van onze lievelings. Of ze nu weer een heerlijk recept heeft gemaakt of een adembenemende outfit draagt op een rode loper: we love it. Geloof ons als je meteen na het lezen van dit artikel een afspraak maakt bij je kapper, want ook haar nieuwe hair-do wil je meteen overnemen.

Lees ook: Dit is de (betaalbare) beauty routine van Hailey Bieber 

Hailey Bieber gaat terug naar de nineties met deze haartrend

Gemak dient de mens en dat gaat zeker voor deze haarstijl op. Zoals je ziet heb je alleen maar twee cute haarclipjes nodig voor deze geweldige haartrend. Kies het liefst voor twee gekke clipjes in een stoere kleur, zoals de knalroze varianten van Hailey!

We leggen hem eventjes uit: zorg dat je je haar in een middenscheiding draagt en pak bij beide kanten de voorste lokken. Klem deze allebei naar achter, et voilà!

Hoe leuk om deze stijl te dragen op een festival deze zomer?

@haileybieber

Todays vibe 🙆🏼‍♀️💕💕💕💕

♬ sad girlz luv money slowed – xxtristanxo

Invloed van haarkleur

Zoals je kunt zien in de video van Hailey, zijn haar voorste lokken iets lichter geverfd. Dit wordt ook wel framing genoemd, omdat het de contouren van je gezicht sprekender maakt. Om deze look echt jaren 90 te maken, kun je je voorste lokken dus wat lichter bleken dan de rest van je haar. Scheelt een hoop geld, omdat je niet al je haren hoeft te highlighten, maar het zorgt dus ook voor een contrast met de rest van je haar, wat echt helemaal nineties is!

Lees ook: De geweldige looks van Hailey Bieber door de jaren heen

Bron: NSMBLBeeld: Instagram