News

Wat? Fabrizio heeft spijt van déze uitspraak

Tot op dit moment heeft Bachelor Fabrizio zich nog niet bepaald geliefd gemaakt bij zowel de dames in het programma als bij ons kijkers. Hij komt vaak wat bot uit de hoek en er zijn al een paar akkefietjes geweest tussen hem en enkele dames. Fabrizio zegt nu spijt te hebben van een uitspraak die hij heeft gedaan.

Gevoelens

Eerder al zagen we dat Fabrizio Sharina naar huis stuurde tijdens een rozenceremonie. Waarom? Hij vond dat Sharina te hard van stapel liep. “Ik heb het gevoel dat ik voor haar al de wereld beteken, terwijl ik haar niet eens ken”, stelde de Bachelor. In een interview met Nieuws365 heeft de dame laten weten dat ze het totaal niet eens is met de uitspraak van De Bachelor. “Ik voelde helemaal niets!”, aldus Sharina.

Na deze uitspraak heeft Fabrizio veel kritiek gekregen en daarom heeft hij nu op Instagram zijn kant van het verhaal verteld. ”Aflevering 3 is ondertussen een dikke week geleden en heeft heel wat tongen losgemaakt”, schrijft hij. Ook laat hij weten dat hij nog steeds achter zijn keuzes staat en dat hij zijn gevoel volgt.

Geen band

Fabrizio laat weten dat hij nog geen band voelde met de dame in kwestie. Hij deelt het volgende: ”Een verwarrende eerste ontmoeting gevolgd door wat vluchtige gesprekken tijdens de cocktail-parties waren uiteindelijk niet genoeg om een teken van connectie te onthullen”. De Bachelor laat weten dat hij toch ook zeker heeft kunnen lachen om haar. Ook wil hij haar nog bedanken voor het boekje wat zij hem tijdens hun ontmoeting gaf, omdat dit aardig wat emoties bij hem losmaakte.

Lees ook: Waarom (en hoe) je het Belgische seizoen van de Bachelor met Fabrizio moet kijken

Verkeerde opvattingen

De Bachelor laat weten dat hij een paar dingen verkeerd heeft opgevat. ”Ik snap je reactie na het horen van die laatste opmerking ook, maar ik kan je vertellen dat het op geen enkele manier verkeerd bedoeld was”, aldus Fabrizio.

Lees ook: Hier moet de droomvrouw van de Belgische Bachelor-Fabrizio aan voldoen

Bron: RTL BoulevardBeeld: lovereality.nl

Must reads 👀