Lifestyle

OMG: dit is hoe jij je dronken gedraagt volgens je sterrenbeeld

Dat de sterren veel over je zeggen wisten we al. Nu kan je dus via je moon sign aflezen hoe jij je gedraagt terwijl je dronken bent! Gedraag jij je een beetje tijdens het uitgaan? Je leest het hieronder!

Jouw dronk volgens je sterrenbeeld

Jij houdt wel van een feestje, maar gedraag je je ook altijd? Krijg jij altijd de slappe lach, of wordt je juist heel moe als je dronken bent?

Ram

Jij bent altijd heel erg druk en bij het is altijd maar weer de vraag hoe jouw avond verloopt. Of jij valt binnen de kortste keren in slaap óf je bent de hele nacht wakker! There is no in between. Jij bent erg onvoorspelbaar met drank op en eigenlijk ben jij dat ook zonder dat je gedronken hebt ;). Jij bent duidelijk een party animal en mensen kunnen altijd lachen met jou!

Stier

Als jij dronken bent praat jij héél veel. De ene keer gaat het over je crush, terwijl je daarna binnen de kortste keren alweer in een deuk ligt met je bestie om iets heel anders. Dat jij humor hebt is zeker! Let wel op dat je de volgende dag geen spijt krijgt van je acties.

Tweeling

Een tweeling zoekt het liefst veel sensatie op een feestje. Je vrienden kunnen dit heel grappig vinden, maar anderen iets minder. Probeer jezelf onder controle te houden!

Kreeft

Een kreeft wordt niet zo snel dronken. Jij let meer op de mensen om je heen en zorgt ervoor dat zij op het rechte pad blijven. Als je wel besluit om iets te drinken, houd jij het meestal bij één of twee wijntjes.

Leeuw

Nou, als een leeuw dronken is, dan weet je het wel! Hij of zij vindt zichzelf de grappigste van de groep. Zelfs wanneer en niemand lacht probeert een Leeuw iedereen op te vrolijken! Dit komt omdat een Leeuw een groot ego heeft. Ze willen niet graag dat mensen doorhebben dat ze dronken zijn en daarom leggen ze de focus graag op iemand anders.

Maagd

Jij bent echt mega verantwoordelijk! Jij zorgt ervoor dat het feestje goed en netjes verloopt. Als jij begint met drinken ga je meestal aan de kant zitten kijken naar andere mensen. Zodra er iemand naast jou je komt vergezellen, kunnen jullie het natuurlijk wel heel gezellig hebben met elkaar ;).

Weegschaal

Als jij hebt gedronken vind je iedereen knap, leuk en lief. Jij hangt de hele avond aan die ene knappe gast die je niet eens kent! Ook vind jij het erg leuk om andermans verhaal aan te horen. Het kan twee kanten opgaan met jou!

Schorpioen

Als jij dronken bent, ben je écht dronken. Als jij merkt dat je je niet goed begint te voelen, hang jij twee seconden later al boven de wc. Het volgende moment sta jij weer midden op de dansvloer. Één ding is zeker: een kater heb jij de volgende dag sowieso!

Boogschutter

Oké, met een drankje op ben jij mega gezellig! Een drankspelletje hier, een onverantwoorde actie daar: gek doen is gewoon jouw ding!

Steenbok

Bij jou gaan alle remmen los! Jij staat de hele nacht op de dansvloer en grappen maken kan jij als de beste! Toch kunnen je woorden bij sommige mensen verkeerd aankomen. Probeer ervoor te zorgen dat je niet in een ruzie belandt!

Waterman

Hoe dit sterrenbeeld reageert op een fles drank is elke keer weer een raadsel. Ben jij dronken? Dan razen de emoties door je lichaam. Als je nuchter bent ben jij een stuk rustiger. Je vrienden moeten dus goed op je letten ;).

Vissen

Wees voorzichtig met alcohol, Vissen! Meestal is het voor jou lang leve de lol, maar gebeurt er iets wat jou niet bevalt, dan heb je de poppen aan het dansen. Zorg daarom dat je altijd met vrienden bent die je door dik en dun steunen. Dit voorkomt misschien wel een heftige situatie.