Food

Yum! Dit zegt jouw favoriete pizza over je persoonlijkheid

Who doesn’t love pizza? Het liefst eten we het elke avond. Lekker met salami, kip of lekker veel groenten. Of wat dacht je van een funghi pizza? Er zijn heel veel verschillende soorten pizza en iedereen houdt weer ergens anders van. Wat zegt jouw favoriet over je persoonlijkheid?

Je persoonlijkheid op basis van pizza

Dat pizza niet altijd even gezond is weten we, helaas. Maar af een toe een slice eten kan geen kwaad ;). Wij vertellen je wat jouw favo pizza over je zegt!

Lees ook: Pizza als ontbijt is gezonder dan cornflakes

Pizza Hawaï

Een pizza Hawaï was bij jou al favoriet toen je klein was. Jij bent echt een dromer. Jij weet precies wat jij wilt bereiken in je leven en gaat hier helemaal voor! Jij komt zelfverzekerd over volgens de mensen om je heen. Jij hebt grootse plannen voor de toekomst en door hard te werken kom je er wel!

Pizza salami

Een pizza salami is al-tijd goed. Jij bent een erg zorgzaam persoon en je staat altijd klaar voor je familie en vrienden. Je zet jezelf soms aan de kant, maar als jij ‘s avonds met een pizza salami voor de tv hangt, is jouw dag weer helemaal goed.

Pizza met groente

Jou kunnen we wakker maken voor een pizza met groente erop. Je staat er om bekend dat jij veel humor hebt, grapjas. Toch heb je ook een gevoelige kant en kom je soms een tikkeltje brutaal uit de hoek. Dit los je vervolgens ook snel weer op met een grapje.

Pizza margherita

Jij houdt van lekker simpel en daarom is jouw favo pizza ook gewoon lekker basic. Jij bent te vertrouwen en je vrienden weten dat. Als iemand een geheim aan jou verteld, hoeven ze niet bang te zijn dat iedereen het de dag erna ook weet. Daarnaast ben je niet bang om je eigen mening te geven, wat een goede eigenschap is!

Pizza funghi

Op jouw pizza móéten champignons zitten. Wat dit zegt over jou? Mensen kunnen op jou bouwen en komen met problemen altijd naar jou toe. Jij bent een goede luisteraar en komt altijd met goed advies. Nice!

Pizza met extra veel kaas

Jij bent een echte money maker! Jij werkt de hele dag door om jouw doelen te bereiken. Verder vind je het leuk om andere mensen te helpen met hun problemen. Jij geniet van de kleine geluksmometjes in het leven. Dit maakt jou een mooi mens!

Pizza met vlees

Oeh, een pizza met vlees is altijd goed! Jij laat weten waar het op staat en je vindt het niet erg om je mening te delen. Je zegt altijd wat je vindt en mensen waarderen dat. Je kunt absoluut niet tegen mensen die liegen. Maar ja, wie kan dat nu wel?

Lees ook: 9 momenten die alleen échte pizza lovers kennen