Love

Wist je dit? Een langeafstandsrelatie heeft ook voordelen

Het is natuurlijk jammer als jij en je partner ver uit elkaar wonen. Jullie zien elkaar niet zo vaak als je zou willen, maar dit zorgt er dan wel weer voor dat je er extra naar uitkijkt wanneer je weer gaat afspreken. Zo zit er dus aan elk nadeel een voordeel, en we hebben er nog een aantal voor je op een rijtje gezet!

Langeafstandsrelatie

Het is niet de meest ideale situatie wanneer jullie niet dicht bij elkaar wonen. Je ziet je lover natuurlijk het liefst de hele dag, maar dit gaat simpelweg gewoon niet. Toch zitten er ook wat voordelen!

Jullie doen alles met elkaar

Als jullie bij elkaar zijn doen jullie het liefst alles met elkaar. Samen boodschappen doen, samen koken, samen afwassen: zolang jullie maar met elkaar zijn. Doordat je elkaar niet vaak ziet, doen jullie ook echt altijd leuke dingen samen. Denk aan uit eten gaan of samen naar een pretpark. Je moet er alles uithalen wat er in zit als je met je partner bent!

Spannend seksleven

Mensen die vaak bij elkaar zijn hebben vaak s*ks. Dit kan na een tidje best wel saai worden, maar voor jou en je lover zeker niet! Bij jullie is het elke keer weer vuurwerk tussen de lakens, omdat je echt naar elkaar verlangt. En als jullie niet samen zijn weten jullie wel andere manieren om het spannend te houden ;).

Lees ook: Wow: zoveel slagingskans heeft je relatie nog na vreemdgaan

Goede communicatie

De communicatie tussen jullie verloopt meestal via de telefoon. Voor jullie relatie is het belangrijk om goed contact te blijven houden. Spreek uit wat je voelt en uit je emoties. Als je partner aan de andere kant van de wereld woont, kan de communicatie nog lastiger zijn door het tijdsverschil. Jullie hebben daardoor vast wel vaste momentjes om elkaar even te bellen of te FaceTimen en hier kun je de hele dag naar uitkijken!

Uiteindelijk gaan jullie samenwonen

Als jullie al een langere tijd een langeafstandsrelatie hebben komt er ooit een moment waarop jullie besluiten je relatie naar het volgende level te tillen. Als jullie dan eindelijk samenwonen ben je zó blij!

Lees ook: Deze dingen moet je doen als je je partner niet meer aantrekkelijk vindt