Fashion

Uhm, wat? Deze modetrend maakt een come back dit jaar

Eerder deze week hebben we al geschreven over trends uit de 00’s die dit jaar terugkomen. Er is er nog eentje bijgekomen, en het is er eentje die we eigenlijk niet hadden verwacht… Namelijk de lange rok! Nee, dan hebben we het niet over die leuke maxi jurkjes, maar over de lange denim rokken.

What? De lange denim rok komt dit jaar terug

Ja, wij hebben er ook een beetje mixed feelings over… Maar misschien verandert dat wel na het lezen van dit artikel!

 

Lange rok

We dachten dat we alle opkomende trends voor dit jaar al wel gehad hadden: de kleuren, 00’s trends, schoenen, noem maar op! Nu is er toch nog een – redelijk onverwachtse – bijgekomen, namelijk de lange (denim) rok. Waar vorig jaar juist de minirok helemaal trendy was, krijgen we dit jaar dus te maken met de lange rok. Misschien heb je er nog wel eentje diep in je kast verstopt liggen, want deze rok hebben we al eerder voorbij zien komen!

In de 00’s hebben we de rok ook al veel gezien. Toen werd de lange spijkerrok al veel gedragen. Maar, net zoals met alle andere trends, bleef ook deze trend niet voor altijd. Na een tijdje waren we erop uitgekeken en maakten we plaats voor nieuwe trends. Maar nu lijkt de lange spijkerrok dus toch terug te komen!

Een voordeel van de rok is dat hij lekker makkelijk te stylen is: met een leuk bloesje, een coltrui of gewoon een shirtje bijvoorbeeld. You either love it, or you hate it. Wij zaten er een beetje tussenin, maar na het zien van deze foto’s zijn we toch wel een beetje bijgedraaid!

 

 

Must reads 👀