Lifestyle

Wow: dit effect gaat de volgende Volle maan op jou hebben

De volgende Volle maan komt er binnenkort alweer aan! Pfff, het voelt alsof we de vorige nog maar net achter de rug hebben… Maar goed, we moeten er maar mee dealen, want we kunnen het niet tegenhouden! Dit heeft de Volle maan van 18 maart voor jou in petto.

Dit kun je verwachten van de Volle maan van 18 maart

Naast het slechte slapen en de onnodige discussies, dan ;).

 

Volle maan in Maagd

Elke maand staat de Volle maan in het teken van een ander sterrenbeeld. Deze maand staat de Volle maan in het teken van de Maagd. Omdat de Maagd gék is op orde en opruimen, zullen wij ook ineens de drang om dingen op te schonen krijgen. Of je nou ein-de-lijk je kamer eens opruimt, meer ruimte vrijmaakt op je telefoon of ineens in een mappenstructuur gaat werken, je zult nét even wat meer orde in je leven creëren. Maar niet alleen zul je fysiek gaan opruimen, je gaat ook eens je leven analyseren. Wie maken jou nou echt gelukkig? En wie juist niet? Welke relaties zijn het waard om te behouden, en welke kun je eigenlijk wel zonder?

Daarnaast is 19 maart ook nog eens het begin van het Vissen seizoen. Hier zullen we dus ook nog wel iets van merken. Tijdens de Volle maan staan Mercurius, Jupiter en Neptunus dan ook in het teken van de Vissen! Hierdoor is de invloed van het Vissen-sterrenbeeld ook sterk aanwezig. Vissen is natuurlijk een dromerig, emotioneel sterrenbeeld, terwijl de Maagd dit eigenlijk totaal niet is. Daarom kan er een soort hart-hoofd strijd ontstaan. Wees daarom niet te hard voor jezelf: neem na die grote schoonmaak even tijd voor jezelf. Zwijmel lekker weg in die fake scenarios die je bedenkt bijvoorbeeld ;).