News

Heftig! Bachelor’s Romy opgenomen in ziekenhuis

Het nieuwe seizoen van De Bachelor is al weer een tijdje bezig. Nu kregen we het nieuws dat deelneemster Romy is opgenomen in het ziekenhuis. 

Bachelor’s Romy is opgenomen in het ziekenhuis met huidklachten

Wat er gebeurd is? Romy was aan het surfen op vakantie in Sri Lanka, waar haar huid een hele heftige reactie gaf op de zon. Al snel werden de blaren groter en kon ze van de pijn bijna niet meer zitten of staan. Ze is nu opgenomen in een ziekenhuis in Sri Lanka voor een paar dagen, om hopelijk zo snel mogelijk te herstellen. Heftig!

Romy laat het volgende weten op Instagram: “Ik breng blijkbaar de nacht in het ziekenhuis door. Bedankt voor al jullie lieve berichten vandaag. Ze hebben me echt beter doen voelen, dus bedankt iedereen.”

Lees ook: Juicy: Thomas verklapt een detail over de dates in De Bachelor

Hoe gaat het nu met Romy?

Romy vindt het behoorlijk bizar dat ze in het ziekenhuis tussen mensen van de lokale bevolking ligt, in plaats van dat mensen om haar heen Nederlands spreken. “Het is een net ziekenhuis, maar toch is het heftig”. Gelukkig gaat het ondanks alles weer een beetje beter met haar. “Gelukkig zit er nu al iets verbetering in, nog wel veel pijn, maar het gaat de goede kant op”, laat de knappe blondine weten.

We hopen dat ze er snel bovenop is!

Lees ook: OMG: Tony Junior is gewoon weer op Tinder te vinden

Must reads 👀