News

Oud-Tempa deelneemster praat openhartig over haar PTSS

Roos-Sanne

Aylin kennen we allemaal van haar Temptation Island deelname in 2021. Zij deed mee samen met haar vriend Efrain, waarmee ze nu twee jaar samen is. Op het eiland zagen we al dat er veel emoties in haar werden losgemaakt en ze zelfs een paniekaanval had gekregen. Op Instagram deelt ze nu openhartig haar verhaal over haar PTSS en mentale gezondheid.

Ex-Tempa deelneemster Aylin Hayret deelt haar PTSS-verhaal op Instagram

Ze vertelt over haar PTSS, de gevechten in haar leven en zelfs haar suïcidale gedachten. Gelukkig deelt ze ook dat het nu beter dan ooit met haar gaat! 

 

Temptation Island

Afgelopen jaar deed Aylin als koppel samen met haar vriend Efrain mee aan Temptation Island. Zij kwamen in de plaats van Koen en Deborah, die naar huis waren gestuurd nadat Deborah zich niet genoeg opengesteld zou hebben. Dat Temptation Island lastig voor Aylin was hebben we allemaal gezien. Ze zat hoog in haar emoties en kreeg op een bepaald moment zelfs een paniekaanval. Bij het allerlaatste kampvuur was zij dan ook niet te zien. Nu heeft ze openhartig gepraat over haar mentale gezondheid via haar Instagram.

 

Instagram

In de Instagram post schrijft ze dat ze een lange tijd heeft nagedacht of ze dit wel of niet moest delen. ”Op social media delen we alleen de mooie kanten, maar ik wil ook eerlijk zijn. Een half jaar geleden hebben jullie mij mijn eerste paniek aanval ooit zien hebben. Ik besefte me steeds meer dat ik eigenlijk mijn hele leven non-stop heb moeten vechten en nu misschien voor het eerst een beetje rust heb. Waardoor ook alle trauma’s in één klap naar boven komen. Ik heb PTSS”. Daarna gaat ze verder over de hulp die ze heeft gekregen en hoe het nu met haar gaat. ”Ik kwam op een punt waarbij ik veel suïcidale gedachtes kreeg en ik mezelf heb laten opnemen bij de crisisdienst. Zij hebben mij super goed geholpen. Ik zit nu ook al een tijdje in therapie. Ik ben nog niet waar ik mentaal wil zijn maar het gaat inmiddels beter dan ooit. 🙏🏻❤️”. Wij wensen haar het allerbeste toe en hopen dat het vanaf nu alleen maar beter gaat!