Lifestyle

Voor eens en voor altijd een antwoord: kunnen vrouwen ook blauwe ballen krijgen?

We hebben allemaal vast wel eens van een man gehoord dat ze ”blauwe ballen” hadden (lekker TMI, thanks). Maar bestaat dit überhaupt? Of is het gewoon een excuusje zodat je die man nog even tot zijn hoogtepunt helpt? En als het echt bestaat, kunnen vrouwen dit dan ook krijgen?

Ha: vrouwen kunnen dus ook last hebben van blauwe ballen!

Wanneer een man bevredigd wordt maar niet zijn climax bereikt zeggen ze dat ze last krijgen van blauwe ballen. Kunnen vrouwen dit ook krijgen?

 

Roze ballen

Het antwoord is heel simpel: ja, vrouwen krijgen hier ook last van! Alleen heet het bij ons geen blauwe ballen, maar roze ballen, blauwe wanden of een blauwe clit. Vrouwen hebben hier alleen minder snel last van, omdat ons geslachtsdeel iets ingewikkelder in elkaar zit dan die van een man. 

 

Wanneer een vrouw opgewonden is stroomt er meer bloed naar haar clitoris waardoor die opzwelt en gaat pulseren. Als je dan vervolgens geen hoogtepunt bereikt, kun je hier pijn van krijgen in je flamoes. En hoe meer opgewonden je bent, hoe erger deze pijn kan worden. De pijn van roze ballen is vaak vergelijkbaar met menstruatiekrampen! Gelukkig blijft die pijn bij vrouwen vaak niet lang. Als jij na een steamy vrijpartij dus niet je big O hebt bereikt en je daarna menstruatiepijn begint te voelen, word je waarschijnlijk niet ongesteld, je hebt gewoon last van roze ballen!

Lees ook: Psst, nog nooit klaargekomen? Met deze tips bereik je zeker je hoogtepunt

Must reads 👀