Lifestyle

Dit zijn de 4 grootste leugens van mannen

Mannen zitten net even iets anders in elkaar dan wij vrouwen. Wanneer ze proberen om een leugentje te vertellen hebben wij ze gelijk door, omdat ze soms zo makkelijk te lezen zijn. We hebben de mooiste leugentjes (om bestwil) van mannen voor je op een rijtje gezet.

Leugentje om bestwil

Een klein leugentje om bestwil floept er bij iedereen wel eens uit. Het is gewoon af en toe net wat makkelijker dan de waarheid vertellen. Toch kunnen wij vrouwen dat heel goed en gaat dat bij mannen vaak wat moeilijker. Wij weten gewoon snel wanneer een man de waarheid verdraait ;).

Lees ook: 5 tips om erachter te komen of iemand liegt

‘Ik ben er bijna’

Een man doet er soms alles aan om ergens onder uit te komen. Heb jij bijvoorbeeld een feestje met vriendinnen en is aanhang ook welkom? Dan is de kans groot dat hij zegt dat hij onderweg naar huis is, maar eigenlijk nog op zijn werk zit. Hij heeft gewoon geen zin, maar probeert nog lief te verpakken dat hij later is.

‘Het was niet zo duur’

Ook mannen kopen vaak dingen die wij onzin vinden. Games, horloges (terwijl hij er al drie heeft) of dure flessen wijn. Vraag je hoeveel hij daaraan kwijt was, krijg je vaak te horen dat het helemaal niet zo duur was. Wij weten wel beter, want als je later dat bedrag op Google opzoekt, schrik je (bijna) dood.

Lees ook: Oh, oh: zoveel roddelen we blijkbaar op een dag

‘Ik zie je berichtje nu pas’

Is je vriend een avondje uit met de mannen, is de kans groot dat je de hele avond niets van hem hoort. Hij is dan te druk bezig met zichzelf en checkt jouw berichten niet. Hoeft natuurlijk ook niet per se en het overkomt de beste. Achteraf als jij hem vraagt waarom hij niet reageert, vertelt hij je dat hij het berichtje later pas zag. Onzin!

‘Ik heb niet veel gedronken hoor’

Als jullie samen op een feestje zijn zie je zo het ene biertje naar de andere naar binnen vliegen. Als je vraagt of hij nog naar huis kan rijden, zegt hij: ‘Natuurlijk! Ik heb niet veel gedronken, hoor”. Maar goed dat jij het rustig hebt gehouden zodat jij nog kunt rijden.