Films & Series

Kijktip: deze films met Lupin-acteur Omar Sy móét je gezien hebben

Omar Sy is één van onze favoriete acteurs, en waarschijnlijk ken jij hem ook wel! Zijn grote doorbraak was door zijn rol in de film Intouchables, maar inmiddels is hij ook bekend door zijn hit serie Lupin. Deze vier films met de knappe Omar Sy moet je hebben gezien (of nu direct gaan kijken)!

Vier films met Omar Sy die jij gezien moet hebben

Van waargebeurde drama’s tot komedie tot actie: Omar Sy doet het allemaal. En elke rol crushed hij weer!

 

1. Intouchables

Deze was te verwachten, toch? Intouchables is dé film waarmee Omar is doorgebroken. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over Philippe, een rijke aristocraat, die verlamd is geraakt door een ongeluk tijdens het paragliden. Om hem te helpen in het dagelijks leven neemt hij Driss aan, een ex-gevangene uit een buitenwijk. In de film zie je hoe de twee een onverwachte, maar prachtige band opbouwen samen.

Watch on YouTube

 

2. Monsieur Chocolat

In deze film speelt Omar de rol van Chocolat: de allereerste donkere circusclown in Frankrijk ooit. Hij groeit uit tot de beroemdste circusclown in Parijs. In die tijd was het alleen niet normaal dat een donker persoon zo’n groot podium kreeg. Ondanks zijn succes maakten veel mensen een lachertje van hem. Het is een ontroerende film gebaseerd op het echte verhaal van Rafael Padilla.

Watch on YouTube

 

3. Demain Tout Commence

Het leven van de zorgeloze Samuel (Omar Sy) komt compleet op z’n kop te staan wanneer een vrouw waarmee hij ooit een one night stand heeft gehad voor zijn deur staat om te vertellen dat hij een dochter heeft. Ze laat het kind achter bij Samuel. Hij ziet het alleen niet zo zitten en besluit terug te gaan naar Londen om Gloria, de baby, terug te brengen bij haar moeder. Na een jarenlange zoektocht heeft hij haar nog steeds niet gevonden, maar Samuel en Gloria hebben inmiddels een goede band ontwikkeld. Ze hebben een geweldige tijd samen, totdat de moeder van Gloria uit het niets terugkomt en de voogdij terug wil.

Watch on YouTube

 

4. Jurassic World

In Jurassic World speelt Omar geen hoofdrol, maar toch moet je deze film wel gezien hebben. In het vierde deel van de populaire Jurassic Park reeks speelt Omar de rol van Barry, een dinosaurustrainer. In deze film is Jurassic Park omgetoverd tot Jurassic World: een pretpark. Wanneer één van de dinosaurussen ontsnapt moet dierenexpert Owen iedereen zien te redden. Het is een superspannende film die je écht gezien moet hebben!

Watch on YouTube

Must reads 👀