News

Need to know: 5 x waarom de Belgische Bachelor eigenlijk een stuk leuker is dan de Nederlandse versie

Op dit moment genieten we van niet één, maar twee seizoenen van De Bachelor! We hebben natuurlijk de Nederlandse versie met Bachelor Thomas, maar ook die van onze zuiderburen, waarin Fabrizio Tzinaridis als Bachelor op zoek gaat naar ware liefde. We volgen beide seizoenen op de voet en terwijl er bij Thomas niet echt veel lijkt te gebeuren, is het drama in de Belgische Bachelor al volop losgebarsten. Zoenen, huilen, ruzie: niets is te gek in dit seizoen en dan te bedenken dat we nog maar bij aflevering vier zijn… Lees snel verder, want dit is waarom de Belgische Bachelor eigenlijk een stuk leuker is dan de Nederlandse versie!

Waarom de Belgische Bachelor eigenlijk een stuk leuker is dan de Nederlandse versie 

Fabrizio kennen we natuurlijk uit Temptation Island, waarin hij – tot twee keer toe – met zijn uiterlijk én innerlijk een onvergetelijke indruk maakte. Maar ondanks Fabri zijn knappe looks wil het maar niet lukken in de liefde en daarom reist hij af naar Griekenland, om hier zijn ware liefde te kunnen vinden. En dat gaat er niet zo kalm en leuk aan toe als bij onze Thomas… Nee, hier wordt er écht gestreden door de dames!

Alle vrouwen gunnen elkaar helemaal niets

We houden natuurlijk wel van een beetje drama en daar zorgen de vrouwen in de Belgische Bachelor dan ook maar al te goed voor. Ze gunnen elkaar helemaal niets en zij vinden dan ook vooral dat Fabrizio voor drama zorgt. Hij zou namelijk vooral naar bepaalde vrouwen toetrekken en niet zijn aandacht verdelen over alle dames. Maar goed, de ware vinden is toch eigenlijk het doel van het programma?! Wij snappen er niets van…

Fabrizio is echt op zoek naar de liefde 

Natuurlijk is Thomas op zoek naar de liefde, maar met activiteiten zoals hete pepers eten en paintballen is er nog niet heel veel romantiek te bespeuren in Nederlandse Bachelor. Fabrizio daarentegen heeft de zon al zien opkomen, romantisch gedineerd, een massage gekregen (en gegeven) en hij heeft al naar de sterren gekeken met een dame. Hoewel, Thomas heeft natuurlijk ook even naar de sterren geloerd met Isabella, maar hij vond zichzelf daar vooral de grote ster (van YouTube…). Al met al kunnen de dates van Thomas zeker niet op tegen die van Fabri en zijn dames.

Fabrizio heeft al flink wat af gezoend

Ja, ja, in tegenstelling tot Thomas laat Fabri er geen gras over groeien! We zijn nog maar in aflevering vier en er is al met maar liefst drie (!) dames gezoend, waarvan ook nog eens twee op dezelfde dag. Zoals je misschien al kan raden viel dat helemaal niet goed bij de andere vrouwen en zijn er de nodige spanningen in de villa. Heerlijk al dat drama! 

Fabrizio heeft een seksuologe naast hem staan 

Als vaste presentator doet Rick Brandsteder het weer best leuk dit seizoen. Fabrizio heeft daarentegen seksuologe Goedele Liekens als presentatrice naast hem staan! Zij ondersteunt hem in het proces en stuurt hem hier en daar een beetje bij, wat Rick dan weer een tikkie minder doet.

 

Er doen drie Nederlandse vrouwen mee

Last but not least doen er ook drie Nederlandse vrouwen mee aan de Belgische Bachelor! Stuk voor stuk zijn deze drie knappe verschijningen niet bepaald op hun mondje gevallen. Vooral de blonde Sanne heeft het hart op de tong en zij is ook een van de gelukkigen die een goeie klik met de Bachelor heeft. Zo is er al gezoend en geeft Fabri aan dat hij warme gevoelens van haar krijgt. Mega leuk en wij zijn heel erg benieuwd hoe ver de Nederlandse dames het gaan schoppen…

 

Must reads 👀