Lifestyle

Dream job alert! Met deze baan kijk je de hele dag Netflix

Bestaat er zoiets als een droombaan? Een baan die zo leuk is dat je echt de hele dag kunt blijven werken? Het antwoord is: ja! Je kunt nu namelijk solliciteren voor een baan waarbij je de hele dag in bed mag liggen en Netflix kijken. Klinkt als een droom, toch?

De hele dag series bingen op Netflix met deze baan

Er bestaat nu een baan waarbij je de hele dag in bed Netflix mag kijken en mag slapen. Sounds too good to be true? Neehoor, dit is dus een echte baan waarbij je in je meest comfortabele outfit, de hele avond jouw favoriete serie mag bingewatchen. Het mooiste: je wordt er nog voor betaald ook! Crafted Beds, een Engels matrassenmerk biedt deze vacature aan. Zij willen de kwaliteit van hun matrassen constant te verbeteren door middel van doorlopend onderzoek. En voor zo’n belangrijk onderzoek moet er natuurlijk wel iemand zijn die de matrassen kan testen. Zie jij jezelf al de hele dag op bed liggen in je comfy outfit met je favoriete serie?

Over de baan

Dit is dus echt een fulltime functie waarbij je op jaarbasis zo’n 28.400 euro betaald krijgt. Je zou iedere week zo’n 37,5 uur ‘werken’ en tussendoor heb je ook nog pauzes! Je zult wel nog wat vragen moeten beantwoorden over het comfort van de matrassen, maar dat heb je er wel voor over, toch? Maar aan elk voordeel zit zijn nadeel: je moet woonachtig zijn in Engeland. Misschien tijd om te verhuizen?